[]

Rüyaların gerçekten tersi çıkıyormuş...

Bu sabah rüyamda banka hesabımdaki paranın yarısının açıklamasız bir ödeme ile eksildiğini görmüştüm.

Sonra sabah kalkınca hesabıma baktım, lan uyurken acaba mobil bankacılıktan girmişim, bunu görmüşüm, rüya sanmış olabilir miyim diye.

Sonra bi baktım bir akrabam hatrı sayılır bir miktar harçlık göndermiş, tamda ihtiyacım olan zamanda.

Sizede böyle bir şeyler oluyor mu? Açıklaması var mı ki?

 
Rüyalar tersine yorumlanır derler.

hakikatten enteresan.
  • efrasiyab87  (16.01.15 15:18:21) 
Yıllar önce kaybettigim, ama kaybettigimi bile unuttugum yüzüğümü bulduğumu gördüm rüyamda. A evet benim böyle bi yüzüğüm vardı dedim uyanınca, ve gün içinde çok alakasız bi yerden çıktı.


  • mellifica  (16.01.15 15:20:42) 
Ruyamda seke seke mutlu mutlu dolaniyodum.
gunum bok gibi gecti eheh.

Bilincalti bazi seyleri tahmin edebiliyor ve korku ya da asiri istekten ruyaya ters yansiyor olabilir.
az once uydurdum.
  • rayde  (16.01.15 15:49:37) 
yok maalesef. memleketten o kadar uzak kaldım ki akrabalarım bile unuttu sanırım beni. onun dışında da rüyalarımın kendisi de tersi de çıkmıyor. alakasız rüyalar görüyorum genelde.


  • icim urperiyor  (16.01.15 15:50:24) 
bana hiç olmuyor ama allah seni inandırsın bu gece rüyamda eski sevgilimle efsanevi seviştim biliyo musun, hayatımda o kadar net bi rüya görmedim yani hani gerçekten sevişmiş kadar oldum çok nefisti.

ama umarım tersi çıkmaz yani ne olacak o mu beni mukmuklayacak onun sevgilisi mi beni zikecek ne olacak yani tersi çıkarsa çıkmasın lütfen
  • der meister  (16.01.15 15:54:08) 
valla ben işime nası gelirse öyle yorumlarım


  • cosmicgadin  (16.01.15 15:55:54) 
rüyamda uçaklar düşüyor,büyük bi kaos oluyordu.ertesi gün 11 eylül ikiz kulelere saldırı oldu bunun yanında bir çok rüyamın gerçekleştiğini gördüm,net olarak görüyorsam da gün içinde beklenti oluyor hatta :D


  • essoist  (16.01.15 18:03:33) 
sanmıyorum.
ben çok sevdiğim yengemi sürekli vefat ederken görüyor, üzülüyordum. hatta kendisine de "ama kızın (kuzenim) hiç ağlamıyor, hepimiz şaşırıyorduk." derdim. üç kere gördüm o rüyayı ve hep aynı şekildeydi. en sonunda görünce telefonla "yenge seni yine ölürken gördüm ve kuzenim ağlamıyordu bile." dedim. o hafta yengem vefat etti ve dediğim gibi de oldu. herkes ağlarken kızının gözünden bir damla yaş düşmedi neredeyse.

keşke tersi çıksaydı :(
  • m e b  (16.01.15 18:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.