[]

blondie pırıl pırıl mıdır ? ( Heart of Glass'tan gaza geldim )

öncelikle herkese selam ederek sorumu sormaya devam ederim:
az önce Gisele & Bob Sinclar-Heart of Glass şarkısını dinledim, sözlerini merak ettim, bir baktım ki blondie'ye aitmiş şarkı aslında. blondie versiyonunu da dinledim. çok hoş.
blondie'nin varlıgından haberdar olmakla birlikte hiç merak edip te dinlemedim, tanıdıklarım da sağolsun hiçbiri gel kardeşim bak şöyle birşey var yararlan diyip te dinlettirmedi.

soru: blondie'nin diğer şarkıları da Heart of Glass ayarında mı ?

soruyu okumuşken bir kuple dinleyim diyenler için, bob sinclar versiyonu
(git: www.youtube.com
blondie versiyonu
(git: www.youtube.com

 
blondie pırıl pırıldır. adamdır. ama ne bilelim hearth of glass dinlerken ne hissettin sana ne sundu, buraya yazana kadar youtube'dan 3 - 4 şarkı dinlemiştin :d


  • nawar  (16.01.15 12:47:38) 
açılın ben üzerinde hayvan gibi blondie yazan converse giymiştim zamanında.
heart of glass'ı ben pek beğenmem, bi hanging on the telephone ya da atomic değil.

  • kahin ahtapot paul  (16.01.15 12:49:20) 
union city blue yu severim ben de.


  • inheritance  (16.01.15 12:58:20) 
Maria adinda bir sarkilari var ben de radyoda bunu dinlerken kesfetmistim tavsiye ederim


  • sabor  (16.01.15 13:46:50) 
tüm önerilere teşekkur ederim, hepsini de dinledim ama anladım ki blondie benim kafaya göre bir grup değil. ama saygımı duyarım dil de uzattırmam.


  • vadrigar  (16.01.15 14:37:29) 
Blondie dedik, one way or another demeyi unuttuk. Gerçi kesin duymussundur bunu da.


  • inheritance  (16.01.15 21:57:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.