[]

yeni cep telefonu alacağım. valla!

sevgili galyalılar, note 2'yle geçen bir ömrün ardından yeni ufuklara yelken açmak, daha iyi bir android deneyimi yaşamak istiyorum.

-----------------------
biliyorum siz kurtlar bu işin en iyisini bilirsiniz. donanımhaber'e, yeşilcin'e ve bilimum teknoloji sitesine yazmadım bu mesajı. buraya yazdım.
-----------------------

note 2 yeryüzünün görüp görebileceği en iyi telefon. taa ki samsung servise girene kadar. türkiyede hangi samsung servisine girdiysem bin pişman oldum. ölesiye nefret ediyorum artık samsungdan. bu yüzden sonraki telefonumun samsung olmamasını istiyorum.
ben şanslıydım note 2 hiç bozulmadı. daha bir gün donmuşluğu bile yok. kaç sefer rom attım, hatta bir sefer hafızasını öyle bir sildim ki cihazı bilgisayar bomboş bir hafıza kartı olarak gördü ama o halde bile 1 2 dakikada düzeltebildim. elli sefer düştü üzerinde iz bile yok, flip coverı çıkardım çıplak kullandım gram çiziği yok. canım benim. yine de vedalaşmak istiyorum.
kendime 3 aylık bir süre koydum. bu telefonu ergen kardeşime doğum günü hediyesi olarak verip yoluma eski dostumu hiç aratmayacak bir cihazla devam etmek istiyorum.

önceliklerime gelince;

notiki gibi yıllar sonra bile başka bir cihazı aratmayacak telefon almak istiyorum.
*işimiz android olduğundan, güçlü bir işlemci ve ram.
*en az notiki kadar pil ömrü.
*satış sonrası kusursuz hizmet.
*5.5" ve üzeri bir ekran.
*mümkünse uygun fiyat :)

aklımdaki cihazlar,
asus zen6
şüphelerimle birlikte lg g3
motorola nexus6

ayrıca türkiyeye henüz girmemiş,
lenovo z2pro
oppa find 7
one plus one
Xiaomi Mi3

önerilerinizi açıklamalarıyla birlikte bekliyorum.
ps: sizi seviyorum.

 
zenfone 2 dolacak aşağılar. tabii f/p düşük olacak mı henüz bilmiyoruz.
3 ay da süreniz olduğundan. onu bi takibe alın. size uyacak gibi.
ben zenfone5 kullanıyorum 1 ay kadar oldu. çok memnunum.
  • iz  (16.01.15 09:07:22) 
yalnız lg g3'de şöyle bir problem var çözünürlüğü fazla yüksek o ekran kartı için. Şimdilik kurtarıyor ama bi kaç sene kullanabileceğiniz bir telefon değil.


  • nuka cola  (16.01.15 09:09:22) 
zenfone 5 kullanıyorum, memnunum. asus güncellemeleri, android desteği ve zenui adındaki o harika ara yüzüyle ağustosta başıma kar yağdırmadığı sürece başka marka telefon almama kararı verdirdi bana. (daha önce samsung, iphone ve lg kullandım, her türlü cihazı çabukbozangillerdenim.)

zenfone 2 beklemeye değer duruyor. hazır vaktin var madem, bekle derim.
  • vesna  (16.01.15 09:21:02) 
eğer nexus6 temin etme şansın varsa ve note serisinin ekranı ile kalemi senin için problem değilse kesinlikle nexus6. düşünme bile.

nexus 4 kullanan kuzenim var ve telefon halen ilk günkü gibi stabil. nexus serileri, diğer androidler gibi bir süre sonra yavaşlama göstermiyor zira sistem bu telefonların dinamiklerine göre optimize ediliyor google tarafından. bu sebeple en az iphone'lar kadar stabil oluyorlar. kullandıkları sistem de android olduğu için nazarımda piyasadaki en iyi telefonlar bunlar.
  • teritori  (16.01.15 10:33:52 ~ 10:35:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.