[]

rüya tabiri bilen biri varmı aranızda?

Merhaba.. Dün gece rüyamda sürekli sarımsakla uğraşıp durdum ne anlama geliyor acaba bununla ilgili bilgi verecek biri varmı veya bildiğiniz güzel bir web sitesi..




 
Sarmısak : Rüyada sarmısak görmek genellikle gam ve kederle yorumlanır.

Kaynak : "Çağdaş Rüya Yorumları" Berrin Ardakoç, Geçit Kitabevi
  • allezz  (11.08.09 13:58:55) 
ben de sorayım o zaman, biseyi gormek derken, yani nasıl gordugun onemli degil mi? yani ben inek gordum diyelim, inege bakıcam da inek sıcıyor mesela, o yazmıyor ki, ruya tabirleri o zaman bos beleş bisey olmuyor mu sizce?


  • hubble  (11.08.09 14:26:38) 
rüya yorumlarında, nasıl görüldüğü, gören kişinin olaya tepkisi, kendini nasıl hissettiği (birini öldürdün ama gülüyorsun, seni gerçek hayatta mutlu edecek bir şey ama rüyanda üzülüyorsun,vs...) önemlidir. her rüyanın birden fazla doğru yorumu vardır. sarımsağın sizin bilinçaltınızda simgelediği şey önemlidir.
boşverin bence, rüyalar çok kurcalanmaya gelmez.

  • yalniz bir opera  (11.08.09 15:28:59) 
www.ruyatabirleri.gen.tr ama internetten rüya tabir etmenizi pek tavsiye etmem... ha ben bakmıyor muyum? bakıyorum.


  • Kazmapolitan  (11.08.09 15:36:01) 
"bütün fallar" adında bir kitap var, bütün kitapçıların tarot bölümünde bulunur. onda da bulabilirsiniz ama bence hepsi "traş" o ayrı.


  • narcissa black  (12.08.09 00:04:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.