[]

sütyen yıkama şeysi

www.hizlial.com

şundan kullanan var mı? makineye zarar verir mi? elde yıkıyorum buna geçeyim mi?


 
makineye zarar veren şey, sütyen telinin çıkıp, kazandaki deliklerden geçip biyerlere sıkışması. bu ürünün bunu engelleyeceğini sanmıyorum. bi ara ben de araştırmıştım, hepsiburdada baya şikayet ediyorlar bu üründen, yok kapağı tam kapanmıyomuş yok başka bişey oluyomuş vs. diye. ben makinede sütyen yıkarken fermuarlı yıkama torbası kullanıyorum, gayet güzel oluyor.


  • libera  (11.08.09 12:29:44) 
bende vardı bundan, 1-2 kullanım sonunda tırnakları kırılıyor ve makinede çok fazla yer kaplıyor. fermuarlılar gerçekten çok daha iyi, kapasitesi de fazla. pazarda 2 tl'ye satılıyor.


  • nesenbilneben  (11.08.09 16:13:38) 
liberaya katılıyorum, ben de fermuarlı torba kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.


  • somethinginthewayshemoves  (11.08.09 16:15:28) 
sütyenin telleri yamulmuyor mu peki?


  • clementine  (11.08.09 18:00:01) 
o teller çok sağlam ve esnek oluyor. 2-3 tanesini bir arada yıkamama rağmen, en adi sütyende bile hiç yamulmadı.


  • libera  (12.08.09 11:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.