[]

İstambul üniversitesi Beyazıt kampüsünde olan var mı?

Ben edebiyat fakültesindeyim. Bi kaç kez beyazıtta bulundum. Edebiyata göre çok iyi geldi. Bizim fakültede tuvaletler berbat. Koskoca binada erkekler için sadece giriş katta 2 tane tuvalet var.

Kantin pek iyi değil.

Yemekhane çok kötü. Bodrum katta. Hapishane gibi.

Pek sosyal etkinlik yok.

Beyazıt kampüsündeki iktisat kütüphanesi yazan bir yere girmiştim. Oradaki fotokopi makinesi ücretsiz mi? Ve siz fakültenin şartlarından memnun musunuz?

 
Tuvaletler falan berbat, yemekler kötü. Bir kütüphanesi bir de yemekhanenin üst katının manzarası güzel. He bir de tarihi dokusu var ama o da şu sıralar restorasyondan dolayı yok.


  • 1a2b3c4d  (15.01.15 19:14:18) 
Hukuk fakültesinin tuvaletleri gayet temiz
Yemekhanedeki yemekler de haftasonu dışında idare eder, haftasonu epey kötü ama.
kampüste şikayetçi olduğum tek şey ders sırasında tadilat gürültüsü olması ve doğru düzgün kahve içememek. Kahve makinalarındaki kahveleri yenilemiyolar, kaç kere kapiçino niyetine süt tozlu su içtiğimi bilirim
Tabi tek derdim bu olsun :')
  • littlejack  (15.01.15 22:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.