[]

hangi kahveci?

online olarak çekirdek kahve alayim dedim.

www.baristasepeti.com
www.kahvefabrikasi.com
www.coffeenutz.net
www.e-gurme.com

bunları bulabildim. önerisi olan, deneyen var mıdır?

halihazırda cofeenutz'dan öğütülmüş söyledim ama biraz da evde öğütmek istiyorum.

danke.

 
baristasepetinden alıyorum. kış olduğundan kargoda biraz gecikme oluyor. siparişten sonraki 2. veya 3.gün kargoya veriyorlar. onun haricinde sıkıntı yok.


  • mr.goodcat  (15.01.15 18:10:53) 
en son kahvefabrikasından sipariş verdim, ertesi gün elimdeydi.


  • mattiadestro  (15.01.15 18:11:51) 
www.baristasepeti.com ve çibodan alıyorum. taze olmasada olur diyorsan çibonun yarım kilosu 25 liraya barista diye çıkardığı espresso fena değil, gideri var. barista sepetinin indian robusta harici en ucuz kahvesi bile ocağıma incir ağacı dikiyor ama french press için mecbur onlardan alıyorum, çibonunki french press te hiç çekilmiyor. barista sepetinin sattığı yan ürünlerde pahalı, 15 liraya aldığım french press'i annem a101 den 6.5 liraya aldı. işte bunlar biraz niş sektörler olduğu için bile bile kendimizi şeettiriyoz. kahve ekicem bahçeye emenike.


  • paulie walnuts  (15.01.15 19:10:29) 
barista sepeti, kahve fabrikası ve urban coffee'den kahve siparişi verdim. kahve fabrikası aynı gün kargoya verdi, ertesi gün elimdeydi. diğerleri ertesi gün kargoya verdi, bir sonraki gün geldi. kahve fabrikası biraz daha pahalı diğerlerine göre. urban coffee 40 liradan sonra kargo ücreti almıyor.


  • inheritance  (16.01.15 09:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.