[]

kredi kartlarini kapatmak

3 tane kart var su an elimde birinin 6500 lira borcu var bu ay gelen asgarisi 1300, birinin 700 800 civari sanirim bu ay gelen asgarisi 235 , digrinin de 700 civari borcu var.
Bunlardan baska da 9000 ve 1000 lira olan kredi borcum var.

Kredilerin 600 lira odemesi var her ay bunda sikinti yok ama kredi kartlari cok dengesiz oluyo.borclarin yeri geliyo asgarisini odemedgim zamanlar oluyo.

Ayrica da subat ayinda 1000 lira ekstra para lazim.

Simdi planim su 3 kredi kartini, 1000 liralik ve bana lazim olan 1000 lirayi toplayip tek cati altinda bir krediyle isi cozmek. Bunun icin hesabima gore 8500 lazim ortalama 10-12 aylik bir kedi ceksem odeyebiirim.

bu sizce mantiksiz mi? Bi cozum de elde olan bir.miktar altin devreye sokulaobilir 2000 civari kadar edwcek sekilde?

Ama gonlum altinin kalip krediyle cozmekten yana sizce ne yapmaliyim?

Ya da eski sekilde.parca parca asgarileri odemeye devam mi?

 
Tek kredi. Kesin cozum. Tabi aylik taksidi cok artacak.aynini yaptim ayda 1000 tl odemem var ve cok zor


  • photo85  (15.01.15 18:02:23) 
faturan, mutfak harcaman çıktıktan sonra eline ne kadar para kalıyor onu düşünerek hareket et.

kredi şu an geçici çözüm gibi duruyor. sonrasında eline geçen parayı arttırmak için ne yapılabilir ona konsantre olmak lazım ince hesaptan ziyade.

Bir şeylerin patlama ihtimaline karşı altını yedekte tut bence. Ben 2013de patladım, halen toparlanamadım.
  • rygard  (15.01.15 18:31:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.