[]

ben bu davuğu nasıl pişirecem?

Arkadaşlar şu www.a101.com.tr
sağdaki kova tavuktan aldım ama nasıl yapıcam bilemedim. Üzerinde birşey yazmıyor, sadece pişmiş ürünleri açılmasını beklemeden ısıtın diyor. O zaman tam pişmiş bir ürün, pişmesine gerek yok? Isıtın derken ne bi sıcaklık ne bişey yazmıyor. Peki yağa atsam kızartsam içerisi donmuş mu kalır?
edit: ürün bildiğin çiğmiş yahu gözüm de görmüyor artık, pişmiş ürün yazmıyormuş, uydurmuşum :)


 
tavada veya fırında ısıtın işte. ekstra yağ koymanıza gerek yok. yapışmasınlar diye tavaya azıcık yağ gezdirin. tava ısınınca tavuk butlarını atın içine. biraz kısık ateşte ısıtın.


  • oinone pe  (15.01.15 17:51:08) 
pişmiş dediği ısıl işlem görmüş olması demek oluyor benim bildiğim. kalın tavayı çok hafif yağlayıp biraz ısıtın sonra tavukları koyun. çok kalınlarsa bardak altıyla kasap gibi ezin ki içide güzelce pişsin. çok ateşe verirsen içi pişmez. dışı pişer çikin olur. üstüne tava tencere / tava kapağı koyarsan buharıyla yumuşacık olur. Çatal batırınca anlarsın olup olmadığını

not: işbu cevap ampirik bilgilerime dayanarak yazılmıştır.
  • fucking machine in my head  (15.01.15 17:52:22) 
yağa gerek yok fırın tepsisini yağla 200 derecede 20 dk pişir.


  • mrthany  (15.01.15 17:58:34) 
çıtır olsun diye yağda kızartayım dedim ama içi pişmeyebilir dediğiniz gibi


  • cy7  (15.01.15 18:01:35) 
bişmişse en güzeli mikro dalga.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.01.15 18:02:56) 
procum mikrodalga yok evde.


  • cy7  (15.01.15 18:07:56) 
ben biraz açılmasını bekleyip atardım fritöze.


  • cosmicgadin  (15.01.15 18:23:26) 
tepsiye yağlı kağıt serip, fırına atın.


  • c1b2k3  (15.01.15 18:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.