[]

tatil cunda adası ve adalar

Özellikle son zamanlarda hakkında çok güzel şeyler duyduğum cunda adasına gideyim diyorum, ama ne ada hakkında, ne de ayvalık hakkında bir bilgim var. Bu ada ayvalıka kaç saattir? ve tabii ki bildiğiniz kalacak güzel bir otel varsa paylaşırsanız çok sevinirim.. bir de cunda adasından sonra 2-3 gun için geçebilecek yine güzel bir yer var mı? şöyle sakin, kafa dinleyebilecek..
bir de son olarak bir konuda kararsızım, gökçeada, bozcaada ya da büyükada, yine kalacak yer konusunda verilen her tavsiye kabulumdur..
evet adalarla bozdum kafayı bu sene hayırlısı!
teşekkürler

 
  • bordeaux  (11.08.09 10:18:07) 
linke bakmaya üşenirseniz diye bide ben yazayım; cunda adası, bir köprü mesafesinde ayvalık'a. uzak değil yani.

bir de gitmek isterseniz sarımsaklı diye bir yer var, ayvalık'a bağlı yine. birkaç dakika sürüyor. şeytan sofrasına gidin o manzaranın tadını çıkarın.
  • rectoa  (11.08.09 10:22:50) 
biz bazen yuruyerek bile gidiyorduk cunda'ya ayvaliktan, otobus kalmayinca.
lakin gece biraz ruzgarli oluyor o yol, sonra bizim gibi traktore otostop cekmek zorunda kalirsiniz : )

ayvaliktaki pansiyonlarda kalabilirsiniz. bonjour pansiyonu tek gecerim misafirperverlik konusunda.
  • la traviata  (11.08.09 10:42:22) 
ayvalık'dan daha sakin, kafa dinleyecek bir yer bilmiyorum zaten, gitmişken tüm tatilinizi oralarda geçirin güzel güzel :)
tatil anlayışınız deniz-güneş tadındaysa sarımsaklı tarafında kalacak yer bakın kendinize, yok kafa dinleyeceğim diyorsanız sahilkent mahallesi (şirinkent olarak da bilinir) tarafından bir ev kiralayın (güneyde tutacağınız dandik pansiyonlarla aynı paraya gelir).
özellikle gün batımlarını şeytan sofrası, cennet tepesi, cunda gibi yerlerde geçirmeye bakın, hayatınıza anlam katın :)
  • brainfour  (11.08.09 10:47:09) 
çok teşekkürler arkadaşlar, bir de ayvalıkda
www.taksiyarhispension.com
bu pansiyon baya ünlüymüş sanırım :)
  • gaea  (11.08.09 11:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.