[]

Ben nasıl ingilizce öğrenebilirim?

Amaç:

İstediğim harbi bilmek ama ya. Bi metni okuyunca anlamak veya düşünmeden konuşmak falan.

Fasa fiso:

Kendi seviyem ne bilmiyorum. Ama anlayabiliyorum normal bir konuşmayı, okuyunca da anlayabiliyorum, yazabiliyorum belli kalıplarda.

Ya böyle yazınca biliyorum gibi ama değil işte.

Özet:

Ne kadar biliyorum 6/10. 9/10 nasıl yapabilirim.

Soru:

YUrt dışına çıkamam. Kursa mı gideyim. Kime gideyim. Hangi seviyeden gireyim.

 
Test yapıyorlar kurslarda genelde. Seviyenize göre başlıyorsunuz kurlara.


  • sormayın bana sen o musun diye  (15.01.15 13:53:48) 
bunun en kısa yolu ingilizce konuşan bireyler arasında takılmak. başlarda zorlanmak, ama yavaş yavaş seviyenin hayvan gibi artması.

böyle bir imkanın yoksa online bir oyuna başla, bir topluluğa(guilde) gir, onlar toplu konferans programlarından sürekli konuşurlar. öyle de geliştirebilirsin.
  • diyarbakir karpuzu  (15.01.15 14:09:24) 
oyun oyna film izle müzik dinle

ve en çok da

kitap oku/ingilizce düşün. kas kendini ingilizce düşün abi. bugün karnım aç diye düşün. yarın karnım aç ne yemek yapsam diye düşün. öyle öyle ateşin bulunmasının insanın sindirim sistemine katkılarını ingilizce düşünecek kıvama gelirsin, kendini ifade edemediğin noktada sözlükten vs. yardım alırsan.
  • reavelyn  (15.01.15 14:11:22) 
oyun oyna. football managerdan ingilizce öğrenenlerin sayısı az değil.


  • ron dennis  (15.01.15 14:13:04) 
filmleri ingilizce altyazılı olarak izle. Eğer zorlanırsan daha önce izlediğin filmlerden başla.


  • nuka cola  (15.01.15 14:16:31) 
altyazılı dizi izleyebilirsin. bir süre sonra duyduklarını anlamaya başlıyorsun.


  • corneillus  (15.01.15 14:24:31) 
Duolingo gibi uygulamalari kullanabilirsin ilk olarak. Biraz temelleri ogrendikten sonra kitap okumaya ve ingilizce alt yazili film dizi izlemeye basla. Konusmayi gelistirmek icin konusmak sart. Livemocha.com gibi sitelerde senin gibi ingilizce ogrenenlerle canli konusabilirsjn.


  • vendorth  (15.01.15 16:00:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.