[]

kurumsal olarak hangi bankayla çalışıyorsunuz?

bizim şirket teb ile çalışıyor fakat pek memnun değiller, eft başına 3,5 lira alıyormuş. bireysel yapılan eft'ler bile 2, 2,5 lira civarındayken kurumsal bankacılığın bu kadar masraf alması bana çok abes geldi, bilmiyorum belki de normaldir. başta maaş ödemeleri olmak üzere sık sık para transferi yapıldığı için ay sonunda kesilen eft ücretlerini görünce aklımız çıkıyor.

diğer bankaları araştırmam için benden rica ettiler (ne çok anlarım ya), bende ilk iş size sorayım ondan sonra araştırırım dedim.

ilk olarak enpara'yı aradım ama sadece bireysel bankacılık hizmetleri varmış, işimize yaramadı.

kurumsal olarak hangi bankalarla çalışıyorsunuz? ne kadar eft ücreti tahsil ediyor?

 
yapıkredi. eft falan beleş.


  • aeroflot  (15.01.15 11:52:39) 
iş hacmine/o bankayla çalışma sirkülasyonunuza göre değişiyor o. mesela teb de bizden almıyordu y.kredi alıyordu.

şu an çalıştığım firmada k.türk hiçbir şeyden hiçbir masraf almadan işlem yapıyor. ama nerdeyse herşey o banka üzerinden yürüyor.
  • kakao  (15.01.15 11:56:07) 
ya bu mesajı yazacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. 3 ay önce işe başladığım şirketim kuveyt türk kullanıyor, hesap açmamı istedi ordan. çok söylendim ilk başta. ben yapı kredi ile çalışıyordum hep. ilk başta maaş yatar yatmaz ykb'ye aktarırım diyordum ama adamlarda eft'yi, havale falan ücretsiz. hiç bir işlemden para almıyorlar. üstüne limit sıkıntısı olmadan atm'den istediğin kadar para çekiliyor, onu farkettim- geçenlerde 1500 çektim atm'den tek seferde. ve 3 ay sonunda geldiğim nokta: kredi ve kira ödemelerim dahil kuveyt türk ile çalışıyorum. sonuçta ufak bir kira ödemesinden bile 3,5 tl neden vereyim soygunculara diye düşünmeye başladım.
bazen siyasi değil, objektif düşünmek gerekiyormuş hayatta. bu da benim çıkarttığım dersti. :p

  • vejeteryanvampir  (15.01.15 12:00:32 ~ 13:53:50) 
İş bankası ama memnun değilim değiliz


  • dokuzonbeş  (15.01.15 12:14:16) 
akbank


  • fransizkalanadam  (15.01.15 12:17:06) 
teb le çalışıyoruz, eft parasız


  • benaslinda  (15.01.15 12:22:52) 
Isbankasi. Memnunum valla. Yalniz ticari hesap


  • Solem2  (15.01.15 12:35:34) 
Kuveyt Türk +1


  • omer gibi  (15.01.15 12:38:13) 
bizim şirket garanti ile çalışıyor. daha önce hesaplar başka şubedeyken personelden eft havale ücreti almaktan vazgeçmediler, yeni şubeye geçtik burada havale eft ücreti alınmıyor. tebden genel olarak memnunsanız şubenizi değiştirmeye çalışabilirsiniz.


  • inheritance  (15.01.15 12:45:35) 
Yapı kredi kart ücreti yok eft beleş


  • basond  (15.01.15 13:08:02) 
yapı kredi eft beleş,Kart ücreti yok


  • turkuaz  (15.01.15 13:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.