[]

mutlu intihar

intihar edenlerin alayı köpek gibi depresyona girmiş akli dengesini yitirmiş uyuşturucu alkol batağında olup mantıklı düşünemeyenlerden mi oluşuyor ? mutludan kastım intihar ederken gerçekten bilinci yerinde olup artık gerçekten sıkıldığı için bunu yapan tarihte önemli kişiler var mı ?




 
her zaman psikolojik sebepler olmuyor. daha geçen aylarda ismini hatırlayamadığım birisi hayatın anlamını bulamadığı için intihar etmişti. kimisi kanser olduğunu öğrendiğinde, kimisi onuru yüzünden kimisi ise can sıkıntısından intihar edebiliyor.


  • thracian  (15.01.15 11:41:55) 
benim dedemin annesine köyde iftira atmışlar. birinin altını çalınmış, o eve en son o girmiş diye sen çaldın demişler. olaydan önce gayette mutluymuş anlatılanlara göre. dedem hep o olaya kadar çok güzel bir çocukluk geçirdiğini söyler. ama bu iftira çok ağrına gitmiş. asmış kendini.

bunu niye anlattım bilmiyorum. ama intihar denince aklıma ilk bu olay geliyor.
  • sheridans  (15.01.15 11:48:00) 
want2die'ın "intihar dediğimiz bu oluyor" diye belirttiği kapsam için konuşuyorum. elbette ki böyle bir delilik hali değil her zaman intihar. hatta çoğu zaman değil. intihar için iki önemli motivasyon görüyorum. birincisi, umudun bitmesi. ikincisi de "benden sonra tufan" düşüncesi; yani (hayatı, bu ölümden olumsuz etkilenecek olan) bir geride kalanının mevcut olmaması, mevcut ise de bunun göz ardı edilmesi, umursanmaması, umursansa da umutsuzluğun daha baskın gelmesi.


  • nereye bu gidis  (15.01.15 11:51:10 ~ 11:51:27) 
psikolojsinin bozuk olması mantıklı düşünemediğimi gösterir? bozuk psikoloji ile yapılan suçlarda cezazi ehliyet yok mudur?

intihar edenin alkol ve uyuşturucu batağına saplanmış olduğunu nereden çıkartıyorsun bilemedim.

belli bir yaşa yada döneme ulaştıkdan sonra intihar edenler var tarihte, bir tanıdığımın babası kanser olduğunu öğrendiği gün eve dönüşte intihar etti misalen.
  • selam  (15.01.15 12:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.