[]

Video kaseti CD'ye çevirme

Arkadaşlar elimde küçüklüğümden bu yana çekilmiş 30-40 civarı video kaset var. Ömürlerini tamamlamadan CD'ye aktarmak istiyorum. Dışarıda uçuk fiyatlar istiyorlar. Bunu kendi kendime yapabilmem için ihtiyacım olan alet nedir? Nerede bulurum?



a*

 
bende de var böyle bir kaset aradım aradım bulamadım. bir de kalite olarak fark ediyor mu onu da bilmiyorum. 90'ların başında haber kamerası ile çekilmişti ama aynı kaset midir bilemiyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.01.15 01:05:08) 
hala yapan varsa o bile iyi. makinesini falan hiç bulamazsın bulsan da antika olmuştur o, antika fiyatına satarlar. ben en son 7-8 sene evvel yaptırdığımı hatırlıyorum böyle bi olayı.


  • loser blueser  (15.01.15 01:09:33) 
ne antikası yav yok daha neler nereye bulamıyorsun. en fazla 10 dolara falan satılıyor ebay'de, aliexpress'de bu aletler. istemediğin kadar bulursun hem de.


  • cthulhu  (15.01.15 01:44:46 ~ 01:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.