[]

Uzun saçlı erkeğe tavsiyeler

şimdi 1 senelik uzun saçlarım var. 1 karıştan biraz daha uzun. gittiği kadar uzatıcam ama şu an öyle boktan bir dönem ki;

ortadan ayırsan olmuyor gözlerinin önüne düşüp duruyor, kulak arkasına takılsa bile düşüyor hemen.

alnım açık olduğundan geriye atmıyorum güzel durmuyor.

toplasan kafanın üstündeki saçlarla arkadakiler birleşemiyor henüz. toplayamıyorum da o yüzden. zaten toplasan da pipi kadar bir kuyruk oluştuğu için kötü duruyor.

çok boktan bir dönem şu an, ne önerirsiniz saç stili olarak? (kestirmiycem)

----

ve çok kabarık. kabarıklık için bir çözümü olan var mı? ayrıca vitamin vb. neler önerirsiniz saç sağlığı açısından? hindistan cevizi yağı iyi gelir mi?

 
dökülmemesini önle öncelikle.


  • zlatanibrahimovic11  (15.01.15 00:28:03) 
Herhangi bir saç tarzı öneremiyorum maalesef. En azından ben bir şey bulamamamıştım düzgün. Belki biri daha iyi yardımcı olabilir. Fakat şöyle de bir durum var ki, ben ilk uzama dönemlerini şapka ve bere ile geçiştirmiştim. Şu aralar tam bere dönemi. O leş saç tarzı görünmüyor, kafanı da sıcak tutuyor. Sonra ayrılacak/toplanacak döneme girmiş olursun zaten.

Saç eğer bonus tarzında uzamıyorsa düşer muhtemelen. Düşünce de öyle çok kabarık gözükmez sanıyorum.
  • sesee  (15.01.15 00:32:19) 
en başta yanlış düşünüyorsun. uzun saçın ilk zamanları saçı geriye atınca herkese alnı fazla açıkmış gibi gelir. farklı insanlardan mümkünse azıcık bilinçli insanlardan tavsiye al bu alın konusunda. kabarık olmasının sebebi banyodan çıkar çıkmaz harıl hurul havluyla kurulayıp sonra da makine ile yine aynı şekilde rastgele kurutman olabilir.

edit: bere falan önermem ben. olmuyor. o bere elbet çıkıyor iyice leş bir saç kalıyor geriye. saç tipine göre saç ürünleri kullanabilirsin. düz saçlı adam yana ata ata kullanır saç ürünü kullanmadan ama senin bir şeyler kullanman gerekebilir.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.01.15 00:33:36 ~ 00:34:53) 
havalar da soğuk bere tak. ben saçımı uzatırken kafamda hep bere vardı. hem herkese yakışır hem de saçların korkunçluğu belli olmaz.


  • p girl  (15.01.15 00:34:56) 
saç uzatan hemen her erkeğin yaşadığı bir maymun olma dönemi söz konusudur. şu an o dönemi yaşıyorsun. yapılacak bir şey yok, kaderine boyun eğ ve lüle saçlarını ufak bir boyun hareketiyle omzunun gerisine savurup karizmaya karizma demeyeceğin günleri hayal ederek bir süre daha 31'e devam et.


  • metalon  (15.01.15 00:44:58) 
1 seneye gelince, saçın bir şeye benzemediği bir geçiş dönemi oluyor maalesef. yapacak bir şey yok. kış aylarında olduğumuz için şanslısınız. bere takarak bunu örtebilirsiniz. saçım düzgün şekilde toplanacak uzunluğa gelene kadar mayıs başlarında bile bere ile dolaştığımı hatırlıyorum. biraz sabır gerektiriyor bu saçma dönem.


  • doktor bey  (15.01.15 01:27:02) 
şapka, bere, taç, bandana bir şekilde idare ediliyor bu geçiş dönemi. 6 senenin sonunda kestirdim saçlarımı sırf bu dönem yüzünden uzatmaya üşeniyorum tekrardan.


  • argent dawn  (15.01.15 08:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.