[]

Çok güldüm ama üzüldüm de biraz. (sayın davutoğlunun paris videosu imiş)

www.youtube.com

şu video'yu az önce izledim, bence komik ama acıklı değil mi. kendi fikirlerini zikredemesede adam sonuçta koca bir ülkenin başbakanı. emri ile demire parenda attıracak cinsten. video çok kısa öncesi sonrası nasıl oldu bilemiyorum, kesilmiş ama gördüğüm kadarıyla bu kadar da saygısızca davranılacak bir durum değildi. lütfetmiş gitmiş adam, neden böyle oldu - olmuş ?


 
  • sen de git sen de unut  (15.01.15 00:24:34) 
bence bir ''tepki gösterme'' biçimi olarak gayet güzel bir çerçevede yapılmış.

koca ülkenin başbakanı ama, olaylara, yaşananlara evrensel bakış açısına göre yaklaşıp beyanat vermek yerinde, sadece kendi politik doğrularına göre, sığ bir yaklaşımla, televizyonlarda çığırtkanlık yapıp, orada kibar devlet adamı rolüyle gidersen, bir tepkiyi hak edersin.

bizimkiler olsa eyyyy fransa diye başlayıp bi küfür etmedikleri kalmaz, adam ben senin burada bulunmaı samimi bulmuyorum, o yüzden sadece göstermelik bir hareketle geçeceğim seni demiş. hiç yokmuş gibi basıp gitse tamam. ama bu oouvvvv skandal, terbiyesizlik denecek bir hareket değil.

tepkili olup olmamasını kastetmiyorum, tepkinin gösteriliş şekli, bence gayet düzgün.
  • wilhelmwasmuss  (15.01.15 00:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.