[]

kızlar

biriyle tanıştınız, hoşlandınız, o da sizden hoşlandı. telefonunuzu aldı. ve ayrıldıktan 5 dakika sonra " ben senden çok hoşlandım" mesajına vereceğiniz tepki ne olurdu?..




 
eğer hoşlandıysam olumlu cevap veririm, illa aradan zaman geçmesine gerek yok, hoşlandıysam olumlu cevabım olur yani.


  • happymushroom  (14.01.15 22:50:20) 
ihihi derdim. Erkekler seviyor oyle diyen kızları.


  • mandalina kokusu  (14.01.15 22:51:50) 
5 dk sonra geçer.


  • zlatanibrahimovic11  (14.01.15 22:52:15) 
Aa retorik soru!!


  • damdanakan  (14.01.15 22:53:21) 
Biraz bekleseydin diye icimden gecirirdim.


  • sayns  (14.01.15 22:56:05) 
Ay host hayvan derdim.


  • japon askeri  (14.01.15 22:57:29) 
Kız değilim.
Ya tutarsa diye yazardım öyle birşeyi.
Hoşlansam öyle bişey yazmaya utanırdım şapşik :=)
  • zbrs  (14.01.15 23:05:37) 
kız olsam gıcıklığına hımmmm yazardım.Sabaha kadar düşünsün....


  • turkuaz  (14.01.15 23:13:18) 
yol yordam bilmeyen biri olduğunu düşünürüm. gözümden düşer.

zaten valla bence 20 yaşından sonra kimse kimseye "ben senden hoşlanıyorum" diyerek açılmasın. bi gün cafeye çağırsın, bi gün deniz kenarına kahvaltıya çağırsın, bi gün akşam yemeğine çağırsın, sonra sahilde, yolda, caddede, vedalaşırken, ya da gece kulübünde dans ederken, ya da ya da bi yerlerde artık bilemiyorum nasıl ne zaman, ama şunu yapsın:

yavaşça yaklaşıp öpsün dudaktan.

sevgililik öyle başlar. her gün kıza açılayım mı diye milyon tane soru soruluyor şurada. açılmak ne demek ya. ben seni seviyorum! itiraf ediyor filan. çok itici şeyler bunlar gençler... heyecanı da kaçıyor. genelde mesajla yazıyorlar zaten. kız da ben de senden hoşlanıyorum derse ilişki başlıyor. bi sonraki buluşmada sevgili gibi davranılmaya çalışılıyor. çünkü iki buluşma arasında sanal yolla ilanı aşklar edilmiş. pffff. yaklaş kıza yavaş yavaş, heyecanı olsun "nolcak öpüşecek miyiz şimdi, ay öpüşcez galiba, aha vallaha öpüştük, oy öpöşöyöz" bunun heyecanı mükemmelken, "ben senden çok hoşlandım" demenin iticiliği de bir o kadar fazla.
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (14.01.15 23:15:21) 
"ben de :)" yazardim.


  • sumuklu asilzade  (14.01.15 23:22:00) 
Eyvallah


  • alciphron  (14.01.15 23:24:34) 
gayet ciddi olarak, gülen surat filan yapmadan: "pardon, tanıyamadım, kimsiniz?" yazardım. hemen ardından da "mutlu oldum. ^_^ iyi ki tanıştık <buraya isim gelecek>." gibi bir şey yazardım.


  • m e l t e m  (14.01.15 23:27:08) 
saçma bulurdum.

ben senden hoşlanıyorum diye birine açılmak çok saçma.
hoşlanmanın sebeplerinin içini doldur bakalım önce, bişeyler yaşa, düşün, besle büyüt içinde derdim.

tamam 5 dk da hoşlanabilirsinde, söylemezsin, yani nasıl anlatayım kendinle konuşursun önce temellendirirsin hoşlanmanı. bunu diyen 10 dk sonra sıkılır da.

kaldı ki, ben senden hoşlandım demek ne yaa, iki tarafta birbirinden hoşlanıyosa bunu bu sözle göstermez, davranışlarla zaten gösterirsin. bilmiyom hiç bana göre bir tavır değil.

ben biraz cins bi tipim, hoşlandığım kız, numaramı alıp 5 dk sonra bu mesajı atsa, sevinmek yerine kıl kapardım heralde. bu ne diye?
  • wilhelmwasmuss  (15.01.15 00:00:49 ~ 00:04:17) 
bence de bi erkek olarak, bana bi kız böyle mesaj atsa direk kaçarım. gerçi ben zor kadın sevdiğimden olabilir :)


  • lamneth  (15.01.15 00:19:27) 
Biraz düz olun lan nolcak plansiz yaşayın azcik. adam gelisi guzel tum samimiyetiyle duygularini açmış.
Öpüşmeye kadar tum planlari yapmış adam daha mi samimi?yemege gotur, eve birak, ayrilirken öp. Öyk.

Cok romantik degilse bile zarar gelmez o adamdan sana.açık sözlü delikanli adammış.
  • bluebey  (15.01.15 01:57:17) 
Mesaj yoluyla olmasa da, ilk buluşmada "sevdim seni" dediklerim oldu. Bir kere olumsuz tepki almadım. Mesajlaşma gereksiz. Kızla iletişimini sözlü formatta tut.


  • arnold schwarzeneger  (15.01.15 08:24:46) 
öyle sevgili olunmaz böyle olunur diye bi şey bariz bi şekilde vardır. baya baya saçma "açılarak" sevgili olmak. "sevdim seni" güzel mesela... bi arkadaş demiş cevaplarda. hani sana ısındım demek, bi yandan da elektrik aldım senden demek. bi mesaj yani. sana aşık oldum demek değil. bu tarz yumuşak geçişli yaklaşımlar duygusal ilişkilerde daha uygun oluyor. "ben senden hoşlanıyorum" çok sert bi geçiş ya. bunlar lisede kaldı. o dönemlerde insan o yumuşak geçişi yakalayabileceği bi ortam yaratamıyor çok fazla. e lise öğrencisisin, adam gibi harçlığın yok ki kızı sürekli dışarı çağırasın. e aileler de öyle dışarıda sürekli cafeye, restorana gitmeye izin vermiyor. mecburen pat diye söyleyeceksin. ama yine o bile garip kaçıyor.

ilk sevgilim msn'den "senden hoşlanıyorum" demişti bana 15 yaşındaydım o zaman. "ben de senden hoşlanıyorum :)" yazmıştım. öyle sevgili olmuştuk. sonra bilgisayarın başında otururken durdum, "ee sevgilim mi oldu şimdi benim? msn'den konuşurken olmasa daha iyi olmaz mıydı ya... bilemedim ki insanlar böyle mi sevgili oluyor acaba hep? keşke elimi filan tutsaydı önce. bu çok garip ya şimdi ben onu okulda bi daha gördüğümde napcam? sevgilim oldu artık sonuçta, sabah nasıl günaydın diyeceğim? günaydın canım mı diyeceğim? ne diyeceğim?"

yani ben 15 yaşında bile bunu garipsemiştim. ondan sonra 16 yaşımda başka bi sevgilim oldu, onunla bakırköy sahilde taşların üstünde oturup bi kulaklık onda biri bende lara fabian - je t'aime dinlerken "üşüdün mü sen?" deyip sarılmıştı, montunun içine almıştı beni filan. sonra yanağımdan öpmüştü. sonra dudağımdan öpmüştü. o zaman öyle sevgili olmuştuk. aha dedim işte bu ya! ortama bak, müziğe bak, müthiş...

şimdi 25 yaşındayım, hiçbir sevgilim bana "senden hoşlanıyorum" demedi bi daha. en son 10 yıl önce işte...

insanlar napıyorlar, nasıl yaşıyorlar ben anlamadım ki. adam gelmiş 27 yaşına, iş yerindeki kıza açılayım mı diye duyuru açıyor. lan kızın gönlü varsa senle sinemaya, restorana filan gelir. gönlü yoksa da bin bir türlü bahane üretir, yine de gelmez. oradan anlarsın zaten en basitinden açılma diye bi riski niye alıyorsun ki?
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (15.01.15 22:57:30) 
":)" yazardım hoşlanıyorsam. Hoşalnmıyorsam ne cevap vereceğimi bilemezdim.


  • aychovsky  (15.01.15 22:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.