[]

hangi yağlı radyatörü tercih etmeliyim?

1) www.koctas.com.tr
2) www.koctas.com.tr

biri delonghi 9 dilim 210, blyss 11 dilim 150 tl. 20m2 kadar bi yer ısınacak. amaç az yaksın. sağlıklı olsun ve ısıtsın. hangisini seçeyim?

 
Turbo fanli olan daha verimli bir isitma saglar diye dusunuyorum. Tabi 2500watt da calistirirsan digerinden daha fazla yakar calistigi surece. Ama verimli bir isitma sagliyorsa toplamda daha az sure calistirirsin belki.


  • delifaruk  (14.01.15 21:45:00 ~ 21:45:36) 
Görseller aldatıcı olabiliyor, koçtaş katoloğundan radyatör baktım, gittim bir baktım ebatları ayakkabı kutusu kadar.

Açıkta ürün oluyor, gidip yerinde test et bence.
  • kimlanbu  (14.01.15 21:50:17) 
yerinde baktım. normal görünüyor ebatları.


  • kambocya diasporasi  (14.01.15 21:53:38) 
2 numara fazlasıyla uygundur


  • kahve kokusu  (14.01.15 22:15:53) 
Yağlı radyatörlerden biri diğerinden daha verimli olamaz, turbo fanı olan biraz daha hızlı ısıtır (yakacağı elektrik mukabilinde)
Büyük ihtimalle uzun süre kullanmayacaksın, ikinci el temiz bir tane al, işin bitince satarsın veya atarsın. Ucuz olanını al ki artan parayla evi ısıt :)


Şu ilanda 90 TL'ye satılan radyatöre 50 TL teklif et, 70'e anlaş al.
www.sahibinden.com

Veya şuradan kendine seç;
www.sahibinden.com
  • michael_knight  (14.01.15 22:28:17) 
bu yağlı ne oluyor. yağ ne ki. ben anlamıyorum


  • difdiringi  (14.01.15 22:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.