[]

Çalışamıyorum?

Final haftam bitene kadar hergün bir soru sormıycam merak etmeyin. Ama cidden bıktım yahu. Dün de zaten baya darlanmıştım ona rağmen zorladım çalıştım gittim sınavda süre yetmediği için çalıştığım konuyu yapamadım. Bir gün önce de aynısı başıma geldi. Neyse dedim önemli olan not değil benim öğrenmem. Ama şu anda zerre ders çalışasım yok.
Geçen sene ceza genelim aayken bu sene özelin vizesinden 30 aldım. Koşullu geçme şansım var bi. Onun için de sanırım 70 falan almalıyım.
Tam 10 saattir odada çalışmadan dolaşıyorum ve bir şeyler yiyorum. Ne yapayım da çalışayım ya? Bildiğin dokunsalar ağlayacakmışım gibi hissediyorum. Tüm öğrenciler böyle mi cidden? Bölümü mü bıraksam napsam be.


 
Ceza derslerini de hiç sevmezdim he. Hiç çalışamazdım ben de.

Biz böyle olunca arkadaşlarla çalışırdık. Toplanıp bir yerde çalışabilirsiniz. Biri anlatır dinlersiniz ya da sen anlatırsın onlar dinler. Ben bir de babama anlatırdım, sağolsun beni az dinlemedi fdksksks

Çok darlandıysan ve geçmeye ihtiyacın varsa büte Bırakabilirsin, ucunda ölüm yok.
  • dogyman  (14.01.15 21:22:53) 
@dogyman: ilk defa bir sınav haftası tekim. normalde arkadaşlarımda kalırdım ve birbirimizi itelerdik. sınavım da yarın sabah 10da. sınavlara genelde son gece çalışan biri olarak hep ben çalıştığım kadar çalışıyim geçemezsem de olsun diyip çalışırdım bi gayret. ama şimdi o bi gayret yok.
üzüldüğüm nokta da şu ki: cezayı çok seviyorum. ama anlamıyorum işte sanırım afaklsf

  • okuyamıyom ben ya  (14.01.15 21:28:14) 
Yaz. Okuyup anladıklarını yaz. Kopya hazırlasan ne yazardın onları yaz. Aklında kalacak yaza yaza.


  • amelie poulain  (14.01.15 21:33:12) 
doktora başvurularıyla uğraşıyorum.
demin lisans transkriptime bakıyordum. ne fenalıklar geçirdim, ne sıçtın mavileri gördüm. halbuki şimdi olsa sular seller gibi yaparım o sınavları be.

bütün öğrenciler öyle. ama sonradan anlıyorsun ki hiçbiri abarttığımız kadar zor değil o derslerin. bugünlerin kıymetini bil ve otur çalış şimdi ^^
  • lily briscoe  (14.01.15 21:47:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.