[]

Bir insanla denemeyi en çok merak ettiğiniz şey ne?

Cinsellik ve her türlü fiziksel zarar cevabı ocak dışıdır.




 
insanla başka napılır ki?


  • namus ninjası  (14.01.15 14:13:58) 
herhangi bir kamu dairesinin tahsilat veznesine silahlı soygun.


  • rygard  (14.01.15 14:26:36) 
yamaç paraşütü ile atlamayı çok merak ediyorum. yalnız yapmaya cesaretim olmadığından da bir insanla yapmam icap ediyore.


  • kakao  (14.01.15 14:27:21) 
@rygard: allah iyiliğini versin öldüm gülmekten! XD ama soygun iyi fikir evet, heyecanı var :P (şaka tabi 0_o)

ekstrem sporlar olabilir, kakao'nun da dediği gibi. bir de, aslında yapmadığım şey değil de, eğer insan olarak belli bir insanı alabiliyorsak: bilimsel bir çalışma yapmak -ama böyle nobellik falan, tabi nerden benim aklıma gelecekse öyle fikirler, pfft.. yani öyle bir bilim insanına denk gelirsem onun çalışma grubunda çalışmak isterim misal-
  • pasp  (14.01.15 14:41:26) 
kimse soruyu anlamamış. içini görmek olabilir. yani organlarını falan. kadavra yapılırken ölümün hemen ardından açılması. ve bana tanıtılması olabilir.


  • secilmis uye  (14.01.15 14:50:06) 
her şeyden izole bir hayat yaşamak.


  • brotha b  (14.01.15 14:52:21) 
motorla dünyayı gezme planım var, motorum ve gezi planlamam hazır, para biriktiriyorum, benimle gelecek birisinin olmasını isterdim


  • mirty  (14.01.15 15:03:13) 
Uzun bir Tekne/Yat yolculuğu olabilir.
@rygard çok iyi! :)

  • gece lampulu  (14.01.15 15:05:16) 
ben çocuk sahibi olma hissiyatını çok merak ediyorum ama kesinlikle çocuk istemiyorum. sadece o bebeği ilk kucağına aldığın anda yanındakiyle paylaştığın hissi merak ediyorum.


  • kül  (14.01.15 15:16:19) 
Net anlamadım. İnsan üstünde deney mi yapıyoruz, bir şey yapmak istiyoruz da yanımıza insan mı arıyoruz, kendi yapmamızın yemediği şeyleri insana mı yaptırıyoruz, elimizde bir insan var da bu insandan ne yapacağımızı mı düşünüyoruz? "İnsanla deneme" ne demek?

1. İnsan üstünde deney yapıyorsam, şu anda aklıma gelmiyor da, "Buraya dokununca ne oluyor", "Bakalım bu bitki zehirli miymiş" tarzı deneyler yaparım.
2. Yanıma insan arıyorsam, bir yerleri gezmeye giderim.
3. Benim yapmayı yemediğim şeyleri ona yaptıracaksam, birilerini öldürtürüm.
4. Elimde bir insan varsa ve onunla bir şey yapmam bekleniyorsa, namus ninjası + 1.
  • aychovsky  (14.01.15 15:29:55 ~ 15:32:50) 
insan üzerinde deney yapıyorsak, enseye usb girişini test etmek istiyorum ben. başarılı olursa da hemen kendime yaptıracağım.


  • rygard  (14.01.15 16:30:07) 
komando olup kuzey ırak'a operasyona gitmek.


  • komando kani var bende  (14.01.15 16:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.