[]

Ankara'da implant tavsiyesi

İki tane implant yaptırmam gerekiyor. Hacettepe üniversitesine gittim ortalama tanesi için 1100 tl gibi bir rakam çıkardılar ancak, tedaviyi yapacak arkadaş çok genç ve tecrübesizdi. bu sebeple güvenemedim. Bana bu konu ile ilgili tavsiye veriniz lütfen :)




 
Acaba implant yaptırmasanız mı desem? Ben kaplama yerine yaptırmak istediğimde ahbabımız olan diş hekimi tavsiye etmedi. Benim aklıma düşmesine neden olan kuzenimdi, yaptırmıştı., atmış çene. Muhakkak iyi bir hekime yaptırmıştır fakat anladığım kadarıyla hekim falan fark etmiyor, bünyenin kabul etmeme ihtimali yüksek.


  • buhurumeryem  (14.01.15 15:16:04) 
sizin kaplama olduğuna göre diş kökü duruyrdur muhtemelen. belki tanıdığınız dr o sebeple yaptırma demiştir ancak bende kök yok. yani tek alternatif iki kenarlarda kalan iki dişide kesip köprü yaptırmak. bir kaç kere muayene oldum implant önerdi doktorlar. ben de hekimin çok önemli olduğunu duydum. düşünün, vida çakılıyor çene kemiğinize, eksenli bir şekilde çakılmazsa veya hijyen sağlanamazsa büyük sıkıntılar doğabilir diyorlar. kimi bünyelerin malzemeyi kabul etmediği de söyleniyor ancak nadir görülen bir durummuş. benim tedavi olduğum dr çene yapın uygun dedi.


  • dont judge me mom  (14.01.15 15:35:52) 
Evet, size yazdıktan sonra kök yoktur büyük ihtimalle de ondan implanttır dedim :) Bünyenin kbul etmemesi ihtimaliyle ilgili fikrim de evet kulaktan dolma diyebilirim, özür dilerim bunun için ayrıca.
Geçmiş olsun...

  • buhurumeryem  (14.01.15 17:47:22) 
ne demek efenim rica ederim.


  • dont judge me mom  (14.01.15 21:05:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.