[]

Atayım mı ben bu telefonu ? (Şarj sorunu)

Telefonu şarja taktığımda "şarj oluyor" diye görünüyor. USB'den bilgisayara da bağlanıyor, veri aktarımı vs sorun yok ama şarj kafasına göre takılıyor.

3 saat %6'da takılı kalıyor mesela, sonra bi bakıyorum 10 dakikada %10 artmış. Bazen tüm gün şarjda kalsa hiç artmıyor ama "şarj oluyor" yazısı hep var.

Ne ola bunun sorunu ?

 
ne kadar süredir aynı bataryayı kullanıyorsun?


  • tolga asp  (14.01.15 13:24:48) 
8-9 ay oldu herhalde. garanti belgesini memlekette unutmasam garantiye gönderirdim de, 10-20 liraya yapılcak bi şeyse uğraşmayayım.


  • akatreil  (14.01.15 13:28:27) 
Farklı kabloyla denedin mi? Bu kablolar çok dandik, çalışıyor görünüyor adam akıllı çalışmıyor falan. Benim kablo da 1 sene sonunda dediğin gibi yapmaya başladı, farklı kabloyla çözdüm.


  • osurdum  (14.01.15 13:29:12) 
Nerdeyse 8-10 farklı kabloyla denedim. İşyerinde şarj aletini kullanmadığım kimse kalmadı nerdeyse.


  • akatreil  (14.01.15 13:31:56) 
Bu işlemi hep aynı PC'de mi deniyorsun? PC'nin USB çıkışında sorun olabilir


  • teknikekip  (14.01.15 13:51:29) 
8-9 ay bataryanın ölmesi için kısa bir süre ama hor kullandıysan öldürmüş olabilirsin. yeni batarya alıp dene dicem ama sorun başka bir yerden kaynaklıysa boşuna almış olursun.

telefoncuya gidip "abi sizde şu bataryadan varsa on dakika şarja takalım" dersin, on dakika sonunda ya yeni batarya almaya karar verirsin ya da telefonu tamire bırakırsın.
  • tolga asp  (14.01.15 14:04:54) 
veri aktariminda sorun yok ama sarj tutmuyor dersen ve sarj bütünlesik degilse, degistir.

s4 kullaniyorum, ilk aldigimda isinma sorunuyla gittim degistirdim suan sorunsuz. servise verene kadar da amazondan orjinal avrupa serisi batarya aldim. bana türkiye servisinden verilen de avrupa serisinden baska bir batarya olmus zaten. hatali seriler oluyor, üretici genelde kabul ediyor bunlari da.

yeni batarya al, öyle dene.
  • wiillii  (14.01.15 14:07:35) 
şarj entegresi bozulmuştur. telefona göre değişir tamir ücreti


  • icim urperiyor  (14.01.15 15:46:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.