[]

Teklif Mühendisi

Cok iyi bir firmadan prescription engineer pozisyonu için iş teklifi geldi. görüştük aracı firmayla. taşeron bir firmada yetkili mühendisim maaşım 4.5k

teklif gönderen firma ise kurumsal ve en iyilerden. maaş beklentisine gireyim mi 4.5k dan devam mı edeyim ne dersiniz?

teklif mühendisliği pozisyonunda çalışan var mı aramızda?

 
iş değiştirmenin amacı çoğunlukla her açıdan daha iyi şartlara sahip olmak değil mi zaten? halihazırdaki işinden çok şikayetçi değil gibisin anladığım kadarıyla. bu şartlar altında tabi ki maaş olarak daha yüksek bi meblağ istemelisin.


  • in vino veritas  (14.01.15 08:09:57) 
48k-50k arasında alıyorum beklentim de bu yönde ama kurumsallık benim için her şeyden önemli. ücret konusudna sizinle anlaşamayacağımızı sanmıyorum, zaten benim için en önemli şey bu değil de.


  • jimjim  (14.01.15 08:27:08) 
Ben 12.5k maaş alıyorum. Maaş beklentisine girmelisin.


  • wakabayashi  (14.01.15 08:33:32) 
il?
işin süresi konusunda bir belirlilik ya da belirsizlik var mı?
kurumsal firmanın ücret politikası nettir aslında.
5kdan açın derim ben de.
benim firmamdaki cost engineer 5k alıyor. iş süreli ama. istanbul.
benzer bir pozisyon diye yazayım istedim.
  • iz  (14.01.15 08:33:50) 
Transferin olayı maaş beklentisi zaten. Normal koşullarda -eğer mevcutta çalıştığın işten seni kovmuyorlarsa, orada bir derdin yoksa- maaş beklentin mevcut maaşının %30-%40 üzerinde olur. Buradan kapıyı açarsın... Duruma göre de yön verirsin.

Sonuçta iş değiştirmek risk. Kendini ispatladığın ortamdan başka bir ortama geçiyorsun, ayrıca yeni bir şeyler öğrenmek zorundasın vs. Maddi bir çıkarın olmalı bu riski almak için ;)
  • lcha  (14.01.15 08:44:18) 
k ne lan? hepiniz binler kazanan mühendis gibi değil de ergen wow oyuncuları gibi konuşuyorsunuz. gomik.


  • namus ninjası  (14.01.15 09:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.