[]

windows phone snapchat

Merhabalar. 6snap'e girmeyeye başladı telefon. Silip tekrar yükleyeyim dedim ama mağazada bulamadım uygulamayı. noldu bu uygulamaya ?




 
kalkmış galiba


  • ziplayanpilatestopu  (14.01.15 05:50:20) 
snapchat zorla kaldırttı. kendi uygulamasını da yayınlamıyor, kaldırılan da sadece 6snap değil tüm snapchat uygulamaları...
kısacası adamlar windows phone ile snapchat kullanamazsınız diye bir engelleme koyuyor resmi olarak.

mağazadan kaldırılmadan önce de kullananların hesaplarını bloke ediyorlarmış, uyarılıyormuş windows phone ile kullananlar. rudy konuşup fikirlerini değiştirmeye çalışacağını söylemişti de bildiğim daha gelişme yok.
  • ucan spagetticanavari  (14.01.15 08:33:36) 
@ucan spagetticanavari
Hadi ya kötü oldu bu. Bi süre önce arkadaşım söylemişti giremiyorum, mağazada da yok diye. İlk o zaman dikkatimi çekmişti ama düne kadar kullanabiliyordum uygulamayı. Umarım anlaşabilirler.

  • monty python  (14.01.15 10:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.