[]

ultima online

zamanında oynamış, gönül vermiş, sınıfta kalmış, hala oynayan veya oynamak isteyen var mı? varsa nerede oynuyorsunuz? sphere mi runuo mu?

tame kasıyorum da bi yandan çok sıkıldım.


 
Runuo olsa tadından yenmez. Nebula bozdugundan beri girmedim hiç. Guild falan gitti herhalde. Orjide başlayacaksak başlayalım :D


  • Solem2  (14.01.15 01:14:39) 
<3 sphere <3
mac kullaniyorum simdi gerci, istesem de oynayamam galiba. eski uo gelistiricileri simdilerde shard online diye bi oyun yapiyor, arada kickstarter'dan fon topluyorlar hatta. beta su anda. o da ilginizi cekebilir

  • hjarteblod  (14.01.15 01:16:33) 
@hjarte o oyunun bi olayı olmayacak ya rp yok gibi olay tamamen iyi grafiklerle crafting üzerine kurulu gibi geliyor bana. uo mekaniğinden uzak teoriden sebeplenmiş gibi.


  • Solem2  (14.01.15 01:18:03) 
ya ben runuoya gelemiyorum. pvesi çok daha zevkli ama pvpsi dandik :(

bakayım bi shard onlinea o zaman
  • diyarbakir karpuzu  (14.01.15 01:18:19) 
moruk gelsenize sindarin diye shard var çok güzel. ne bunaltıcı derecede zor sonuçta artık hiçbirimiz bi skill 100lemek için günler harcamak istemiyoruz. ne de bir günde full craft kasar akarım modu. 80 90 player çekiyor minimum.

www.sindarinuo.com

balron falan keseriz birlikte :(
  • diyarbakir karpuzu  (14.01.15 01:21:20) 
isterseniz ilk arcadia uo'yu localde açabilirim. veya venüs, veya asgard :D Gerçi bi sürü server da var, illa beraber takılcaksak ayarlıyım bişeyler?


  • Solem2  (14.01.15 01:25:06) 
hardgamer var mı hardgamer


  • diyarbakir karpuzu  (14.01.15 01:27:33) 
"bir skill gmlemek için günlerce harcamak istemiyoruz"cular yüzünden rezil rüsva oldu oyun zaten :/ yeni nesil çok hiperaktif çok aceleci olunca arza göre talep oldu... karakterine yeterince emek harcamayınca ne rp'in tadı oluyor ne de başka bir şeyin.
neyse bir dinazor bildirdi. susayım :)
sabah sabah tame kasasım geldi :D
  • iz  (14.01.15 07:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.