[]

Soru sorduğunuz zaman google linki gönderenlere

sizde sinir oluyor musunuz? Sonuçta burda farklı yorumlar vs vs görmek istiyoruz. Baktığımız zaman her şeyin cevabı orada var zaten.




 
hayır tabii ki.
öncelikle adam soruyu soran gibi yapmamış, google'a yazmış üşenmemiş.
ayrıca sorduğun sorunun cevabı google'da basit bir aramayla bulunabiliyorsa gerçekten de bu tarz soru soranlara da gülmüyorum değil.


her soru için söylemiyorum bunu, örneğin adam gelmiş, ''6 ay çalıştığım iş yerimden istifa ediyorum, ihbar sürem ne kadardır?'' şeklinde bir soru soruyor. google'a ihbar süresi yazsa cevap açık.

''ihbar süresinden kurtulmak istiyorum önerileriniz var mı?'' şeklinde bir soru sorsa ayrı tabii.
  • emfuzi  (13.01.15 21:49:34) 
Sordugun soru pasaport vize kullaniminin ne zaman basladigina dair. Bu yoruma acik bi soru degil. Google da ararsan ciktigini gorursun zaten, cikan siteyi zahmet edip okumadigin icin bi de orada cevap yok demissin.


  • kegums  (13.01.15 21:50:51) 
genelde haklı buluyorum çok. çok saçma sapen şeyleri soran insanlar var hatta link atmamak için kendimi zor tutuyorum.


  • kuzey li  (13.01.15 21:53:03) 
cevapları oylamanın gerekli olduğunu en derinden hissettiğim andayım. öyle ki compu'yu te amerikada gidip bulup bu konuda baskı yapabilirim

kegums +1500
  • la noix  (13.01.15 21:55:49) 
Sordugunuz sorunun cevabi Google linkinde varsa sonuna kadar haklilar.

Hatta dua edin adam yerine koyup Google linki gonderiyorlar, ben onu bile yapmiyorum.
  • crown  (13.01.15 22:18:53) 
eksiduyu.ru ben de açmıştım aylar öncesinde.


hayır, olmuyorum. çünkü;
-google'da her şey açıkça yazılmış değil. soru soran kişinin istisnaları, kıstasları olabilir.
-google interaktif bir ortam değil. ama burada soruyu soran kişi anında ikinci bir soruyu sorabilir, kafasında giderilmemiş soru işaretlerini ikinci bir soruyla giderebilir.
-hepsinden öte burada teoriden ziyade teori+deneyim söz konusu. teori her zaman işe yaramayabiliyor.


hal böyleyken "google'a sorsana delikanlı" diye artistlik yapanları sevmiyorum.
  • m e b  (13.01.15 22:20:52 ~ 22:22:06) 
filtrelenmiş bilgi sorulduğu halde o link veriliyorsa linki verenin algı kapasitesinden şüphe ediyorum.


  • devilred  (13.01.15 22:23:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.