[]

internetsiz mekanda online oyun gecesi

gencolarla takılıp sabaha kadar tf2 eycof vs falan takılalım diyoruz lakin olay bizim bahçe evinde olacağı için internet yok haliyle. Hazır mıyız soru geliyor. şimdi bu usb modem dalgaları falan kullandınız mı hiç hızlı mıdır? veya vodafone'un reklamında vardı sanki mobil modemle herkes bağlanabiliyodu. onlardan hangisini tercih etmek daha sağlıklı olur fiyat/performans (performans daha öncelik tabii) açısından bi de tahmini ne kadar internet yer.




 
çok yer online oyunlar. telefonla oynadım ben bir süre de belki evin konumunmdandır bilmiyorum lag olduydu. önceden gitme şansınız varsa bir deneyin derim.


  • liriamer  (13.01.15 16:42:24) 
ben soruyu anlamadım ama eğer telefondaki internet üzerinden oyun oynayabiliyor muyuz diye soruyorsan, dota 2 oynuyorum saniye 1-2 kb/sn kota yiyiyor. senin oyunlar da aşağı yukarı böyle bir şeyler yer herhalde. oynadığım arkadaşlarımdan biri telefon üzerinden bağlanıyor genelde problem yaşamıyor.


soruyu tamamen yanlış da anlamış olabilirim
  • syozkn  (13.01.15 16:46:52) 
blog.tmcnet.com
şu veya alttaki aletleri diyorum. telefon üzerinden bağlansam sağlam girer diye düşünüyorum
store.donanimhaber.com
  • Mandos  (13.01.15 16:53:37) 
3g sağlam çekiyorsa sıkıntı olmaz ancak kol gibi kotadan yer bunuda belirteyim.
istatistiklerime göre
ortalama dota oyunu:100mb
lol oyunu:50 mb
yiyordu ancak nostaji olsun diyip knight online'a girdiğimde çok az kota yediğini gördüm gün içinde (3-5 saat) sadece 100mb kadar bişey yiyordu kendisi. eycof belki o yönden hesaplı olabilir ama tf2yi bilemiyorum.
  • yaraticilik0  (13.01.15 17:02:05) 
zaten bi gece için alcaz modemleri 2-3 gb yiyebilir sonra uzun süre kullanılmaz. ha bi de uzun vadeli mi alınıyo bunlar tek sefer alıp kullan at yapabiliyo muyuz, alır almaz kullanmaya başlayabiliyor muyuz? bir de avea vodafone turkcell hangisi tercih edilmeli

edit: neyse bunları kendi sitelerinden araştırıp da öğrenebilirim gerçi oyunların yedikleri en önemli kısmıydı
  • Mandos  (13.01.15 17:11:22 ~ 17:12:45) 
ya bi bakayım dedim de vodafoneda faturasız yok aveada faturasız taahütsüz yazıyo 3 ay 2 gb 25 tl diyor. arkadaşım faturasızsan taahütsüzsen 3 ay ne ordaki


  • Mandos  (13.01.15 17:27:03) 
valla benim tavsiyem, eğer bir günah gecesi olacaksa, 5gb falan alman. müzik falan açılacak yutubdan bimmemne boş durmaz millet. megabaytların su gibi akması ümidiyle.

ayriyetten bu ürünleri genelde sözleşmeyle veriyorlar. direk satın alma şeklinde baya kafa ağrıtabilir haberin olsun.
  • yaraticilik0  (13.01.15 17:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.