[]

şu bisiklet nasıl sizce?

bisikletin 2 senelik ve acil satılık olduğunu söylemiş arkadaş.
özelliklerini yazayım; (gerçi o yazmış ne kadar doğru bilmiyorum)

marka:carraro
alüminyum kadro 28ınc jant
ön vites aktarıcı shimano tourney, arka aktarıcı shimano acera
gidon, gidon boğazı, sele borusu zoom
ön maşa gidondan kitlemeli sertlik ayarlı amortisörlü
frenler tekro mekanik disk fren

fiyat:550 tl

ne yapayım?
eğer bi fotoğraflarına bakalım hele nasılmış derseniz yüklerim..

 
sorayım da.. kız bisikleti bu yav:s
canım sıkıldı..

  • hede hodo  (13.01.15 15:46:02) 
modeline göre değişir ama mekanik disk frenden uzak durun, tavsiye etmiyorlar pek.


  • cannibal corpse  (13.01.15 15:53:34) 
disk fren ve amortisör uzun turlarda pek tercih edilen bir şey değildir. hatta bisiklet ayaklığı bile çok sevilmez bu camiada :)


  • kabak cekirdegi  (13.01.15 15:56:21) 
modeli öğrenebilirseniz iyi olur. örneğin shimano tourney 35 75 bir kaç modeli var. disk frenin de avantajlı olduğu durumlar var. nerde nasıl kullanacağınız da önemli.


  • eli eli lema sevaktani  (13.01.15 15:56:40) 
amortisör kilitlenebiliyorsa bir nebze güzel ama bu disk fren uzun yolcuyu hakkat bozar.


  • namus ninjası  (13.01.15 16:01:20) 
550 gerçekten çok bu özellikler için, 3 sene önce -oha 3 sene olmuş bisiklet alalı- 600 liraya satılıyordu bu özellikteki bisikletler. gidondan kitlemeli maşa yoktu sadece.


  • trajikomix  (13.01.15 16:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.