[]

hollanda projesi

Arkadaslar ya da abiler ablalar oncelikle merhaba.
ben lise iki öğrencisiyim gaziantpte okulumunuzun duzenledigi hatta hollanda hukumetinin diyelim bir gezi var tam projenin ismini bilmiyorum ama bisim okuldan 9-10-11-12 toplaminda 25 kisi hollandaya 1 haftaligina gitmeye hak kazanacak orda bir ailenin yaninda falan kalacagiz ben bu firsati kaçırmak istemiyorum tabii ki ve benim gibi bircok kisi de dolayisiyla basvuru coklugundan mulakat yapilacak hoca mulakatta ingilizce olarak neden gitmek istiyorsun ? Neden seni goturelim? Gibi sorular soracak ama bu gibi sorulara calismam gerek sizce nasil seyler sorabilirler mulakat nasil olabilir neye calismam lazim? (Hoca bi benzerini yapti ancak genislet dedi ayak ustu oldu cunku) 4-5 asamada olacak dedi nasil olabilir giden var mi bilgisi olan ya da?



 
"cultural integration" ve "human rights from European perspective" bu iki kavram avrupanin cok deger verdigi ve türkiyeden istedikleri en önemli kavramlar. Bu konuda halk tabinda bilinclendirme yapmak istiyorlar, o nedenle böyle programlara bütce ayiriyorlar. bunlarla ilgili arastirma yapabilirsin, neden gitmek istiyorsun sorusuna bu düzlemde cevap verebilirsin. ama bu cevabin karsi taraftan bir soru daha eklenerek dönecektir, cevabinin arkasinin dolu olduguna emin ol. yani sirf konusmus olmak icin konusma, o konuda bilincli oldugunu görürlerse avantajli olursun. "google" en büyük kaynagin olsun arastirma icin. Basarilar.


  • emrahday  (13.01.15 12:33:22) 
lise ikinci sınıf öğrencisine ingilizce mülakat yapılıyorsa ve "neden gitmek istiyorsun?" tarzı sorular soruluyorsa bu onun amaçlarını öğrenmekten çok ingilizce seviyesini öğrenmek amacını taşır. ingilizcen iyiyse genel cevaplar ver ilk 25 kişi içerisine girersin zaten. tahminen ilk önce yazılı sınav yaparlar, onları geçenler mülakata çağırılırlar. burada yazılı sınavı geçtikten sonra mülakatta ingilizcene ve tipine bakarlar. öyle serseri tipliysen de elenme unsuru olabilir tabii.

bence sen sorabilecekleri sorulara karşı cevaplar oluştur kafanda. 10. sınıf öğrencisi "neden gitmek istiyorsun?" sorusuna ingilizce nasıl cevaplar verebilir zaten? basit ve belli şeylerdir. avrupa birliğini merak ediyorum nasıl setler yaptıklarını falan de geç
  • metalika  (13.01.15 12:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.