[]

Internet Explorer 8 yardımı

Internet Explorer 8 yüklendi bilgisayara kendi windows yükledi güncelleştirmelerle beraber.
fakat şöyle bişey oldu arama çubuğuna yazdığım siteleri her yeni sayfa açtığımda tekrar yazmam gerekiyo yani geçmişte ziyaret ettiğim siteleri arama çubuğunda göremiyom.
bunu nasıl düzeltebilirim bir ayarı falan var mı?


 
Go Start Menu > Control Panal > Internet Option > General Tab & uncheked Delete browsing history on exit.

Baslat -> Kontrol Panel / Denetim Masasi -> Internet Secenekleri -> Genel Tabinda Gezinti Geçmişi'nde varolan "tik" i kaldir. ok de cik.
  • that was just a dream  (10.08.09 17:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.