[]

Şu VW Golf alınır mı?

Arkadaşlar bu araba ne getirir, ne götürür? Acaip tatlı duruyor, gaza gelmedim değil:

www.sahibinden.com


 
Bilmiyorum da almaya karar verirseniz mutlaka computest'e sokun arabayi. Motor ne durumda bakmak lazim. Tabi test surusu de gerek, yuruyen aksamda sorun var mi ogrenmek icin.


  • signore  (12.01.15 22:44:19 ~ 22:45:15) 
310.000 km yapmış dizel bir motordan bahsediyoruz. alınmaz.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.01.15 22:53:24) 
310 bin eski nesil dizel motorlar için çok değil ama birader bu arabanın gelişi 500 metreden duyulur gece sokaktan geçmeye utanırım takaktakakatkakatakakaka çok fena bilen bilir. broadway felan alabilirsin.


  • drystedb efficacious  (12.01.15 23:19:42) 
Alinir abi.adamin o arabaya yaptigi masrafi sen yapsan bu rakamin ustune cikar.abi ugrasmis etmis 5 e ver desen vermez.guzel bir mk1. Ilandaki tek yalan gti yazmasi,o da lafin gelisi olmus.tabaninda curuk yoksa al.

Abi computest falan demisiniz mk1 i compuya nasil soksun adam.35 yasinda arabada bi 5 sefer komple boyanmistir.bakilacak tek sey curuk.dizelide eski sistem ne kirsal motorinlede calisir,uflemiyorsa o da tamamdir.
  • cizgilipijama  (12.01.15 23:21:41) 
peki bu eski nesil dizel motorlar arıza yaptı mı masraflı oluyor mu?


  • dergus  (12.01.15 23:31:25) 
tanıdığın bir ustaya motor ve yürüyenine baktır.

walla top gearda 20 yaşında arabalarla safariye çıkıp rotları kırmışlardı, sen safariye çıkmasan bile yolların durumu belli tr de.
  • paulie walnuts  (13.01.15 07:04:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.