[]

Counter Strike GO Mac Os Fare Sorunu

Yıllar sonra canım tekrar counter çekerekten steamden indirip oynamaya başladım global offensive. iki gün boyunca hiç sıkıntı yoktu. ancak bugün oynamaya çalıştığımda oyunu açıp başlangıç menüsüne geldiğimde fareyi hiçbir şekilde hareket ettiremiyorum. fare ekranın ortasında kalıyor. baya bir araştırma yaptım. sorunun m_rawinput komutu ile alakalı olduğunu buldum. belki de yanlış bulmuşumdur. ama oyun ana menüsünde konsolu aktifleştirip bu komutu 0'dan 1'e getirmek istediğimde "not available for mac users" uyarısı vermekte. kafayı yicem. internette aynı sorunla muzdarip bir kaç kişi ile daha karşılaştım ama bir türlü çözüme ulaşamadım. saygılar.




 
ya bu bana windowsta oluyor ama çok sık değil. ctrl+alt+del ile işlemi sonlandırıp steam'den oyunu tekrar açıyorum bi çözüm yolu aramadım açıkçası. çünkü oyundayken değil henüz menüdeyken olduğu için bi kayıp yok çok rahatsız etmiyor.

ha sende her açılışta oluyosa durum kötü. bende çok nadir oluyor dediğim gibi. steam'de oyunun özelliklerine girip "verify integrity of game cache" olayını yapmayı dene bir istersen?
  • disfori  (12.01.15 18:39:52 ~ 18:44:13) 
@disfori @minik donut canavari denedim onları ama olmuyor.

cs forumlarında elemanın birisi şöyle bir çözüm üretmiş

I ended up fixing the issue by disabling the mouse acceleration in the OS, by running the following command in the terminal:

defaults write .GlobalPreferences com.apple.mouse.scaling -1


terminale bunu yazmayı da denedim. ama emin değilim becerip beceremediğimden. macte yeniyim. ama terminale yazdım ve hala değişiklik yok.
  • imo  (12.01.15 19:00:13) 
defaults write .GlobalPreferences com.apple.mouse.scaling 0

yapınca halloldu.
  • imo  (12.01.15 19:29:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.