[]

Avea v.s. Vodafone?

Selamlar,

Turkcell abonesiyim ve 500 dk+1 GB internet için 30 tl ödüyorum. Gerek iş için gerekse de kız arkadaşımla görüşmelerim için paketim yetmez oldu.

Turkcell'de üst paketler çok pahalı.. Şimdi Avea ve Vodafone'a baktım.. İkisinde de güzel tarifeler var.. Ama çekim kalitesi ve internet hızı açısından tereddütlerim var.. Siz olsanız hangisini seçerdiniz.

Avea:

3000 dk
3000 sms
3 GB internet: 35 TL

Vodafone:

1500 dk
1500 sms
1.5 GB internet: 39 TL

Her ikisinde de kız arkadaşımla beraber geçiş yaparsak aramızda sınırsız görüşme bulunuyor.

 
ben kontürlü paket kullanıyorum, 1000dk +2gb data + sms. avea da 35 tl. +10 liraya bir numarayla karşılıklı sınırsız konuşma paketi vardı. bir ara vodafone a geçtim ve berbat geldiği için tekrar avea ya taşındım. ses kalitesi + çekim turkcell gerçekten ama çok pahalı. avea bazı yerlerde çekmiyor fakat saç baş da yoldurtmuyor.


  • fucking machine in my head  (12.01.15 18:09:51) 
internet avea'da da vodafone'da da kötü. hangisi ucuzsa onu alın.


  • nereye bu gidis  (12.01.15 18:20:29) 
Bulundugunuz yerde avea ve vodafone kullanan tanidiklarinizdan cekim kalitesini sorun, sonuca gore secim yaaprsiniz. Benimbulundugum yerde 3 yildan beri avea kullaniyorum internette cok hizli ses kalitesi de iyi.


  • coney island  (12.01.15 18:29:49) 
Avea'da ikiniz de taraftar tarifesine geçin bence biz öyle yapmıştık. Her 20 ve 20+ lira yükleyince taraftar hatları içinde 2000 dakika veriyor. 2000 size 2000 de kız arkadaşınıza 4000 dakika etti. Normal tarifenizi de kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlarsınız.


  • kutukcu  (12.01.15 18:51:32 ~ 18:51:58) 
take a minute,

vodafone kullanıyorum aylardır, kendi tecrübelerimle söylüyorum kötü olduğunu. turkcell çalışanı değilim.
  • nereye bu gidis  (12.01.15 18:55:47) 
turkcell de avea da vodafone da kullandım. benim gün içinde bulunduğum yerlerde sadece turkcell internet iyi çekiyordu, avea ve vodafone'da kopmalar, e'ye geçmeler, yavaşlamalar sık oluyordu. benim tecrübem bu arkadaşlar. agresif ve/veya sarkastik yaklaşımlarınız tecrübemin bu olduğu gerçeğini değiştiremiyor.


  • nereye bu gidis  (12.01.15 19:16:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.