[]

seagate freeagent go 500 gb hdd-- yine yeniden

tekrar selamlar sevgili dostlar.. acı, keder ve uğursuzluğun vazgeçilmez adresi tahret muslugu yine soruyor:

''şimdi de bu alete veri kopyalayamıyorum, kopyalamaya çalıştığım kaynaktaki veri bulunamadı diyor ve aletin içindeki daha evvelden kopyaladığım klasörleri silemiyorum. vista kullanıyorum ve muhtemelen sorun vistanın güvenlik ayarlarıyla alakalı diye düşünüyorum. ne yapmalıyım, uğursuzluğuma ağlamalı mıyım?''

teşekkürler

bedbaht musluk

 
kabloda kalmış veriler.. hard disk'i pc'den aşağıda bir yere koy hallolur sorun..

j/k.

unlocker siler onları..
  • rednoff  (10.08.09 14:16:34 ~ 14:20:27) 
-başka usb girişlerinde dene
-başka usb kablosuyla dene

bi değişiklik olmazsa gene gel
  • cnonefb  (10.08.09 14:16:37) 
başka usb girişiyle denedim olmadı. j/k. nedir? ayrıca aleti biçimlesem bu bir şeyleri çözer mi?

ve ayrıca alet böyle kafayı yedikten sonra kendi programı olan seagate manager, aleti görmez oluyor. bu ne anlama gelmekte?

teşekkürler
  • tahret muslugu  (10.08.09 14:30:24 ~ 14:31:31) 
bicimlendirsen cozer evet de, dosya silme izni yoksa yıne aynı hatayıda verebilir.


  • bryan fury  (10.08.09 16:02:16) 
a.q mantikli seyler yazmak bu kadar mi zor ? (bkz: lafım anlayana)

sorun sahibi arkadas; hocam hdd'in ölüyor, bastan soyleyeyim. bicimlendirsen verilerin gidecek, sen suan vistadan da diskine ulasamiyorsun. yapabilirsen, live xp cd'si edin bi tane. (git: perfectxp.blogspot.com) adresten xp'yi cekip yazdir sonrasinda boot et bu cdden. minixp'yi secip diger araclardan total-commander'i sec. bunlarin oncesinde hdd takili olsun. sonra yedeklerini al.

edit : yedekleri aldiktan sonra minixp'den devam ederek format ve partitionlara ayirma islemini yapabilirsin. tabi hala zamanin varsa.
  • that was just a dream  (10.08.09 16:15:49 ~ 16:16:44) 
cevaplar için teşekkür ederek, vistadaki ''folder rights'' meselesini sorayım.. sanırım sorun izinlerle alakalı?


  • tahret muslugu  (10.08.09 19:08:31) 
hocu, noldu durum ne simdi ?


  • bryan fury  (11.08.09 10:14:09) 
durum şu ki beceremedim, az sonra aleti gold a götürüp değiştirme talebinde bulunacağım. :(


  • tahret muslugu  (11.08.09 10:28:24) 
aleti değiştirdim, şu an canavar gibi çalışmakta kendisi, mutluyuz huzurluyuz. teşekkürler her şey için :)


  • tahret muslugu  (15.08.09 11:46:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.