[]

Evladım ölmüş gibi hissediyorum!

1.2 terabayt arşivim gözümün önünde uçtu gitti. harici diskimi bilgisayar boş görüyor, master file table uçmuş.

ubuntuda testdisk ile mft'yi onarayım dedim ama onarmadı. ne yapabilirim beyler? içim yanıyor lan


 
şuraya ver bi baksınlar:www.diskanaliz.com
zaten veriyi alabileceklerse arızasına göre fiyatını söylerler. ben geçen ay 400 tl'ye 500 gb veri aldırdım.

  • merhum  (12.01.15 11:38:09) 
veri kurtarma şirketlerinden haberdarım. ancak 500 gb 400 lira ise benim arşivin maliyeti 700-800 lirayı bulur. öğrenciyim maalesef.


  • banagazozalnuri  (12.01.15 11:39:32) 
R studio ile kontrol et. İçinde eski veri kalmış mı. Daha doğrusu veriler hala duruyor mu yoksa bellek tamponu mu uçmuş.

Birde sonuç çıkmaz ise hddregenerator kullanıp tekrar test et.
  • cetoxim  (12.01.15 11:51:37) 
1.2 terabayt ne vardı sorması ayıptır


  • dafuq  (12.01.15 11:54:24) 
700 800 lira bulan arşiv nedir ?


  • VickVickyVale  (12.01.15 11:55:25) 
quick format atip format recovery ile kurtarmaya calismak da bir yontem. dosyalarin buyuk cogunlugunu geri alabilirsin.

yine de fazla kurcalamadan en iyi yontemi arastirip oyle islem yapmani oneririm.
  • holydreamer  (12.01.15 12:09:44) 
Aynı durumdaki 1TB'lık harici diskime format atıp sonra recovery programları ile tek tek tarattım, en güzel r-studio kurtardı. Dizin yapısı bozulmuştu ama neredeyse her şeyi kurtardı.


  • kimlanbu  (12.01.15 12:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.