[]

Çifte HGS?

Merhabalar,

2-3 hafta önce bir pazar günü köprüden cezalı geçtim (HGS'm ya da OGS'm yoktu). Hemen Pzt günü Yapı Kredi internet bankacılığından HGS'ye başvurdum. Ancak Perşembeye kadar kendilerinden bir ses/geri dönüş alamayınca telefonla aradım, başvurumun durumunu sorgulamak için şubeye gitmem gerektiğini söylediler. Ben de internetten başvuruyoruz, hala şubeye yönlendiriyorsunuz, şubeye gidecek vaktim olsa ptt'ye giderdim diyerek sinirlendim ve başvurumu iptal ettirdim. Sonra gittim ptt'den bir tane HGS aldım, o zamandan beri onu kullanıyorum.
Ancak geçen hafta Cuma günü Yapı Kredi'den bir zarf gelmiş. Ben ofiste değildim, arkadaşlar almışlar. Bugün açıp baktığımda Yapı Kredi'nin bana HGS göndermiş olduğunu gördüm. Yani şu an aynı plakaya 2 adet HSG'm olmuş oldu.
Aslında otomatik ödeme talimatı imkanı var diye Yapı Kredi'ninkini tutmayı tercih ederim, o an sinirlenip iptal ettirmiş olsam da. Henüz aramadım YKB'yi ama bir size sorayım dedim. Aynı plakaya 2 adet HGS düzenlenebiliyor mu? Plaka üstündeki HGS'leri kontrol edebileceğim bir yer var mı? Tam olarak ne olmuştur da benim iki tane HGS'm oldu? İkisi de geçerli ise ve hiç birini iptal etmesem bir şey olur mu?

Teşekkürler şimdiden cevaplar için.

 
once bir hgs ni sorgulat istersen onlar kargoya verdikten sonra iptal ettiysen buyuk ihtimal işlevsizdir bankadan gelen.
hgsmusteri.ptt.gov.tr

  • eja  (12.01.15 11:34:11 ~ 11:34:42) 
Aynı plakaya 2 adet HGS oluyor.


  • himmet dayi  (12.01.15 13:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.