[]

kingston vs hi-level

kingston: www.hepsiburada.com
hi-level : www.hepsiburada.com

hangisi daha iyidir? yoksa ucuz olanı al geç mi?

 
kullandığım bütün ramlerin kingston'dı. en ufak bir sorun yaşamadım.

not: bu ram değiştirme, ram ekleme işlerini 5 yıldır filan yapmıyorum bu arada.
  • teritori  (12.01.15 10:33:15) 
Ram konusunda Corsair'a güvenmenizi öneririm. Corsair bir başkadır..


  • plutonunuydusu  (12.01.15 10:45:56) 
bu arada evet. plutonunuydusu +1
corsair gerçekten çok lezzetli bir çipetpet.

  • teritori  (12.01.15 10:47:40) 
kingston dışında hiç almadım bugüne kadar..


  • white35  (12.01.15 10:51:31) 
Corsair deyip bırakmayayım, ekleyeyim dedim biraz;
Konu Laptop Ram'i olunca çok bir fark göremezsiniz aslında. Ama soğutmayı doğru yaparsanız en çok OC destekleyen Ram Corsair, Samsung ve Kingston.
Bunlardan sadece Corsair oyuncu ekipmanı üretiyor adam gibi. Belki Gaming'e ilginiz vardır diye yazdım, zaten aynı fiyat. Ama Samsung ve Kingston'da çok iyi markalar. (Masaüstü için ne kadar önermesem de Laptop için öyle.)
  • plutonunuydusu  (12.01.15 11:00:27) 
hi-level alma. anakart seçiyor. kingston al geç kafan rahat olsun.


  • dafuq  (12.01.15 11:05:03) 
Corsair +1

Adamlar biraz reklam yapıp akılda yer etse, kingstinu ezip geçer.
  • cetoxim  (12.01.15 11:58:40) 
İkisi arasında Kingston. Aynı özelliklerde varsa Corsair veya Pqi da olabilir. Bunlarda(hi-level dahil) sorun yaşama ihtimalin markayla alakasız şeylerden olur.


  • osurdum  (12.01.15 12:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.