[]

dvd ye film yazma??

merhaba. ben bilgisayarıma mp4 formatında diziler indirdim. bunları dvd ye yazdırıp televizyondan izlemek istiyorum. nero ve ashampoo prog falan var dvd ye attım ama dvd playera takınca codec desteklemiyor dedi. acaba hangi formatta atmam gerekiyor dvd ye? şimdiden teşekkürler.




 
dvd player'ının desteklediği formatlarda yazmalısın. playerın modelini internette aratırsan sitesinde detaylı bilgiye ulaşabilirsin. eğer hiçbir bilgiye ulaşamıyorsan direk dvd formatına çevirebilirsin nero ile fakat sıkıştırma oranı düşük olacağından ya çok fazla dvd harcamak zorunda kalırsın yada görüntü kalitesini düşürmek zorunda kalırsın.

iso disk imajı formatıdır, diski bire bir hdd'ye kopyalamakta ve onu tekrar bozmadan diske yazdırmakta kullanılır. senin bu durumda iso ile işin yok, bilgin olsun.
  • paulie walnuts  (12.01.15 06:22:04) 
Vob formatıdnda açıyor fakat görüntü kalitesi inanılmaz düştü.


  • entry sirinleyen sirin  (12.01.15 14:22:42) 
.vob dvd video formatı zaten. bunun haricinde hiçbir formatı desteklemediğine emin misin? dvd, hd bir görüntü kaynağı sunmaz zaten veri kaybı yaşarsın ama iyi bir dvd player ve iyi hazırlanmış bir dvd güzel bir upscale ile tatmin edici görüntü verir.

şu an tamamen farazi bir hesap yaparsam 1 gb'lık hd bir dizi bölümünü 4.5 gb'lık bir dvdye, dvd formatında çevirerek yazdırırsan mide kaldırmayan bir kalite elde etmen lazım.

bunlarla hiç uğraşmak istemiyorsan biraz paraya kıyıp bir android hd kutu alıp her türlü formattaki filmini seyredebilirsin tvinde. şunun gibi www.dx.com
  • paulie walnuts  (13.01.15 01:58:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.