[]

Kızların Espri Yapamaması

var di mi abi böyle birşey? bir tek benim çevremde mi sıkıntı var yoksa? olsa da en fazla gülümsetecek derecede oluyor.




 
sana denk gelmemiş.


  • ron dennis  (12.01.15 00:16:04) 
küsüratlı yazıyorum ki salladığım anlaşılmasın %7-8 falandır bizim ülkede.ecnebileri bilemicem ama onlarda da fazla değildir.


  • high hopes of the sozluk  (12.01.15 00:17:20) 
kesinlikle katılmıyorum. en çok güldüğüm insanların 4'te 3'ü kadındır.


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (12.01.15 00:17:36) 
Yok öyle bişey
Duyuruda bile çok komik
Çok kafa dengi
Çok hazırcevap kaç tane kız var
(Benim bildiğim 3)
  • sormayın bana sen o musun diye  (12.01.15 00:18:13) 
Haklısın kardeşim. Kızların böyle bir şeye ihtiyacı yok. Kullanmaya kullanmaya da körelmişLer. Sonraki kızlar da ona baka baka körelmiş.


  • etki  (12.01.15 00:25:17 ~ 00:27:36) 
çevrenle ilgili bence de.

tabi şu da var ki herkesin "komik" anlayışı farklı olduğu için kişinin kendine komik gelen bir şey başkasına komik gelmeyebiliyor.

bir de tabi a yapsa ancak gülümseyeceğin esprinin aynısını b yapınca gülmekten yerlere yatabiliyorsun. komiklik derecesi espriyi yapan kişinin enerjisiyle, tarzıyla, tavrıyla ilgili biraz da yani.
  • m e l t e m  (12.01.15 00:26:44) 
kadınlar espri yapmak için evrimleşmediler, ondan. evet, espri yapmak da karşı tarafı etkileyip çiftleşmek için kullanılan bir yöntem. boşuna mı diyorlar "kadınlar esprili erkekleri severler" diye. etkilenmesi gereken kişi kadın, bu yüzden erkeklerde bu özellik daha gelişmiş.


  • baba jo  (12.01.15 00:27:48) 
ben yapıyorum oluyor.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (12.01.15 00:30:09) 
genellemeden kaçmak şart elbette. bu yüzden "çoğunluk" şeklinde meşru bir kılıf uydurarak söylüyorum.

kızların espri yapamadıkları ve genel anlamda mizahtan anlamadıkları gerçek. çoğunluğu gürse birsel'i zirve olarak yaşıyor. mizah algılayışlarında genelde fazla gündelik ve hafif içerikli sınırlarda kalıyorlar. bu arada üsttekilerin de söylediği gibi, kadınların aslında ihtiyacı olmuyor. gülücüğe odaklanan taraf nihayetinde biz oluyoruz :)
  • ete summer  (12.01.15 00:35:20) 
çok esprili kadınlara denk geldim, ama kadında görülmek istenen bir rol değil. kadın dediğin gülmeli, güldürmemeli anlayışında insanlar.
genelde çok zekice tespitlerim(direk espri olma hedefinde değil) olduğunu söylerler, ama erkekler genelde bozuluyor onları hedef alan en ufak espride. başkasına dediğimde ahaha çok komik, kendilerine dediğimde hmm aslında kendi aralarında çok daha rencide edici konuşuyorlar ama kadın yapınca bozuluyorlar.

bir de espri konusunda kasmıyoruz, yani ortamda şöyle söyleyim erkekler bana hasta olsun diyen bir kadın bulunamazken, sağdan soldan espri duyup, ben bunu ortamda söylerim ehehe diyip esprileri planlayan erkek bir dolu.


Ben holivudda komik olduğunu düşünen erkeklerin senaryolarından çok tina fey'in komedi anlayışından keyif alıyorum, belki de erkek esprileri bana hitap etmiyor.
  • urasil  (12.01.15 00:37:46 ~ 00:42:06) 
ben pek espri yapamam ama etrafımdaki kızlar erkeklerden çok daha komik.


  • mayaa  (12.01.15 00:40:10) 
katiliyorum, var.


  • John Finn  (12.01.15 00:42:44) 
iğrenç espri yapanları var insan bir yerleri kırası geliyor öyle yani


  • false pretension  (12.01.15 01:18:57 ~ 01:56:59) 
Espri zeka ürünüdür, kişinin zekası kıvrak değilse cinsiyetten bağımsız olarak espri yapamaz bence.

Buradan kadınların erkekler kadar beynini kullanmadığı sonucuna ulaşabiliriz. Tabii bir de baba jo'nun dediği durum var. Aptal sarışın olayı. Kullanmadıkça paslanıyor, kafasına ihtiyaç duymuyor kadın. Vücuduyla tüm ihtiyaçlarını karşılıyor falan. :) Kafasını kullanan insanlar üstüne alınmasın, yarası olan gocunur.
  • yirmisantim  (12.01.15 01:37:39) 
2 yabanci kiz arkadasimiz olmustu erasmus ile gelen. Ingilizcelerimiz mukemmel degil ama iyi anlasacak duzeydeydi.

Neyse, ben boyle espriler gormedim. Cok farkli kulturlerden olmamiza ragmen kizlar cayir cayir espri yapiyordu. Hicbir turk kizinda oyle espri yapan gulduren gormedim. Onlar gibi olanlar mutlaka vardır ama ben gormedim
  • dieselsingle2  (12.01.15 07:46:22) 
Espiri zeka isi çünkü.


  • prompter  (12.01.15 07:52:23) 
Bok gibi espri yapsalar da Meriçler güldüğü için kendilerini geliştiremiyorlar. Ondan çirkinler biraz daha komik olabiliyor.


  • arnold schwarzeneger  (12.01.15 07:53:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.