[]

kıza ayıp ettim ama beklemiyordum, napsam

ya bi arkadaşım var, kız öyle güzel bi yüze sahip değil kabul etmek lazım ama ilk tanıştığımız zamandan itibaren kendisiyle o kadar barışıktı kı hep kusurlarıyla dalga geçiyordu hiç kompleksi yoktu yani bu yönden. neyse de ben de takılmayı severim insanlara, arada takılıyordum buna. çok da eğleniriz beraber..

ayrıca biz bunla arada sevgiliymişiz gibi yapıyorduk gırgırına ama cidden şakasına çok da eğlenceli oluyordu. hani yaparsın ya samimi kız arkadaşınla arada öyle bişey yani.

her neyse geçen arkadaş ortamında bu iltifat etti bana yakışıklısın falan filan tarzı bişey dedi. sen de çirkin ördek yavrususun dedim bende buna takılmak için, sonra da seninle bizi dışarıdan birileri görünce çirkin kız almış taş gibi çocuğu tarzı şeyler söylüyorlardır dedim. yanımda yürürken nasıl utanmıyorsun insan yerin dibine girer gollum gibisin. bi de bu çirkinlikle benimle sevgili gibi takılıyorsun vsvs bunun gibi bir çok şey söyledim 5-10 dk boyunca uzattım da uzattım muhabbeti komik diye(ama değildi aslında). bunun yüzü düşmüş epey ben sonlara doğru farkettim. hani herkes gülüyordu başta o da gülüyordu da sonlara doğru gülünmedi sanırım pek..

bu bi anda kalktı sonra tuvalete gidiyim ben dedi yarım saat gelmedi geldiğinde gözleri şişmişti epey, ağlamış sanırım.. ne oldu falan diye de soramadık hiç birimiz, üsütünü falan aldı eve gitmem lazım dedi vedalaştık garip bi şekilde, durumu kurtarmak için biraz şirin gözükmeye çalıştım da olmadı pek..

sonuç olarak beklemiyordum böyle bi tepki ama feci şekilde abarttım sanırım onun sonucu oldu bu olay, abartmasam gülüp geçerdik yine. nasıl gönlünü alabilirim ya da ne yapmalı bundan sonra ?

 
bence yine o arkadaş ortamında, hata yaptığını söyle ve samimi bir özür dile.


  • lancelot du lac  (11.01.15 20:57:24) 
bokunu çıkartmışsın afedersin. özür dile çiçek al kıza. gönlünü al bi şekilde ve bi daha da yapma.


  • kakao  (11.01.15 20:58:58) 
Şakası falan kalmamış ki söylediklerinin. İyi kızmış sana fazla tepki göstermemiş.


  • nickimi yermisin  (11.01.15 20:59:12) 
1.öncelikle kız senden hoşlanıyor. kimse öyle şakasına geyiğine sevgililik oynamaz. iltifatlar etmez.
(bkz: evcilik oynamak)

2. bir insanın kusurlarıyla dalga geçmesi kompleksi olmadığı anlamına gelmez. aksine aşırı kompleksi olduğunu bile gösterebilir. senin kız için de böyledir demiyorum. ama böyle de olabilir, belirtmek istedim.

3. senin yaptığına uygun aklıma bir kaç sıfat geliyor ama burada yazmam uygun olmaz. eğer deidklerin doğruysa, yani trollemiyorsan bizi git adam gibi özür dile. burada bize açıkladıgın gibi açıkla. herkes gülüyordu sen de gülüyordun o an düşünemedim ama çok uzattım vs de.
  • mahone  (11.01.15 20:59:53) 
öküzlük yapmışsın. bence düzgünce özür dile hatta ufak bir hediye bile alabilrsin.


  • kuzey li  (11.01.15 21:00:20) 
Ayrıca kendiyle barışık olmak diye bişey yok.öyle görünmeye çalışıyodur.her ne kadar söylediklerine gülüp geçse de canı acıyodur bence.


  • nickimi yermisin  (11.01.15 21:02:01) 
abicim her türlü sakayı 2nız yalnızken yapacaksınız. milletin icinde yaparsan kız halıyle aglar tabi. bide sana insanların ıcınde yakısıklısın demiş sende cirkınsın deyip bide uzatmıssın

gonlunu almak istiyorsan. hem kıza durumu izah et. yaptım bi eseklik fln ama durumun gecte olsa farkına vardım de hemde o arkadas ortamındayken egosunu oksa
  • all girls dream  (11.01.15 21:02:24) 
kusura bakma ama tam bir öküzsün mahmut abi.


  • cok iyi yol  (11.01.15 21:06:02) 
ancak şunu yaparak kendini affettirebilirsin. iyi çaliş.

alkislarlayasiyorum.com
  • jaygatsby  (11.01.15 21:11:21) 
Ay sana yazıklar olsun içim gitti resmen su an.
Ben o kizin yerinde olsam senin yüzüne bakmazdim bi daha.
Her şakanın altında bir gerçek yatar der ve cidden hakkımda öyle düşündüğünü düşünürdüm.
Bokunu cikartmissin.
Kız seninle tekrar konuşursa üzülürüm onun adına.
  • takilagimacanim  (11.01.15 21:20:31) 
arkadaşların dediklerine katılmakla birlikte ek olarak şunu da mutlaka yapmalısın:
ben sana takılıyorum çirkin filan diye, ne çirkini be manyak mısın, güzelsin gayet. sen kendi kendine yok oram böyle şuram şöyle diyorsun diye ben çirkin dedim. sen çirkin görmemişsin filan de.

kimse ama kimse kendisine çirkin denilmesinden hoşlanmaz. o kendi kusurlarıyla dalga geçiyor olabilir ama çok aşikardır ki ufacık bi örnek olarak "pff bu aralar biraz kilo aldım galiba yaa göbeğim çıktıııı" diyen kız, çoğunlukla "yok bee ne göbeği sen de" şeklinde bi yanıt duymak için söylüyordur.
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (11.01.15 21:24:17) 
lan şakada bir yere kadar . gömmüşsün kızı resmen amk . neyse sinirlenmiyeceğim . bence al karşına samimiyetten dolayı oldu fark edemedim falan de. gerçekçi ol. ha bi de sakın sen güzelsin falan deme daha da aşağılandığını hissetmesin kız.

ulan ne dengesiz bir milletiz biz ya... kendimi de katıyorum bu kategoriye . bir ayarımız yok amına koyayım .
  • anarkokombi  (11.01.15 21:29:05) 
git bi köşede utan lan. te allahım yarabbim oksijen israfısın resmen.


  • shotgunwoman  (11.01.15 21:31:51) 
anarkokombi'ye bakma abi sen. bi kadın olarak direkt şekilde "sen çirkin görmemişsin kızım gayet güzelsin manyak mısın" filan de. HER kadın "güzelsin" lafını duymak ister. bu kadar olay üstüne sadece "ya ben alınacağını düşünemedim" filan dersen, güzelsin demezsen şöyle olur. bozuk ve buruk bi ifadeyle "yok ya önemli değil tamam, ben zaten o gün biraz alıngandım" filan der geçiştirir. içinde de hep "ben çok çirkinim ya, insanlar çirkin olduğumu yüzüme yüzüme kalabalık bi yerde söyleyebiliyor, o kadar çirkinim." diye düşünecek. onu bu fikirden uzaklaştırın.

"ama güzel değil ki yaa yalan mı söyleyeceğim" diye düşünme. her insan güzeldir ya... yüzüne kezzap atılmış olsa bile güzeldir. içi güzeldir, beyni güzeldir, belki elleri güzeldir, belki böbrekleri tertemiz çok sağlıklı çok güzeldir. sen güzelsin de, onda bi güzellik vardır mutlaka.
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (11.01.15 21:37:32) 
ya kusura bakma ama tam bir kazma gibi davranmışsın. içim acıdı lan kıza. kız olum bu ne kadar kendiyle barışık da olsa, güzel olmadığını bilse de iltifat ister, herkes gibi. ne var yani onunla dış görünüşü üzerinden eğlenmek yerine sen de -öyle düşünmesen de- iltifat etsen...

insanların duymak istemediği şeyleri söylemek kimseye bir şey kazandırmaz... ah ah.
  • peace.on  (11.01.15 21:38:11) 
o arkadaş gurubunun içinde herkesin duyacağı şekilde özür dile gönlünü al. öküzlük ettim lan ben tam bir hayvanım affet beni de. sonra da bir daha böyle şakaları milletin içinde yama gülüncekse beraber gülün millet gülmesin. hatta bundan sonra böyle şaka hiç yapma bir süre. bir de benden duymuş olma ama kız sana aşık.


  • biyik  (11.01.15 21:39:54) 
iyi hayvanlık yapmışsın ama aranızdaki samimiyete dayanarak kendini affettirebilme ihtimalin var bence. şaka olduğunu vurgula+güzelsin de+özür dile+hediye al


  • acccra  (11.01.15 21:48:16) 
gırgırına sevgiliymiş gibi yapmak nedir?
kız için iyi olmuş gayet aslında.
özür dilemeyi düşünüyorsan asla "güzelsin" gibi bir şey söyleme. alttan alma. kankalığın altını çiz. öküz tarafını da saklama.
kız soğuk yaparsa da aynı soğukluktan devam et.
arkadaşının iyiliğini istiyorsan yapman gereken bu.
  • iz  (11.01.15 21:52:10) 
Oracikta "senin deee sakalarinin daaa taa" deyip de oturdugun yere civilememis ya seni bildigin melek gibi bir insanmis. Cok uzuldum, icim acidi okuyunca.

Kapisinda da yatsan seninle konusmaz insallah bir daha. Cok sinirlendim sana. Yapilacak sey mi bu? Anlik bir gaf degilmis, dakikalarca surdu diyorsun.

Aklina gelen her seyi yap o cumleleri telafi icin. İnsallah bir ozurle yumusamaz.
  • vesna  (11.01.15 21:57:23) 
@mahone ile aynı yorumu yazmış olacağım ama,

kız senden kesinlikle hoşlanıyor,
kendiyle alay kimi noktada bastırılmış bir komplekse işarettir. dozuna bağlı olarak da patlak verir, sen de hakikaten abartmışsın. hem birilerinin yanında takılmak ayrı, tekken abartsan tamam ama, topluluk içinde olmamış...

ayrıca, samimi kız arkadaşlarıyla sevgili gibi yaparsınız ya hani ne demek yahu, manyak mısınız siz?

git güzelce özür dile.
öyle sevgililik oyunu da olmaz, oturun bir konuşun...

ek olarak, kendini yakışıklı sanmanı kadının senden hoşlanması sağlamış olabilir.
  • helios  (11.01.15 21:58:52 ~ 21:59:28) 
bence o arkadaşlık bitmiş. Yeni arkadaşlıklara yelken aç. 10 dakika boyunca birini aşağılarsan ne bekliyodun ki?


  • anonymice  (11.01.15 22:02:23) 
@eskiden sizofrendim simdi iyiyiz +1.

ayrıca kusurlarla sadece kişinin kendisi dalga geçebilir. insanın kendisiyle barışıklığı oraya kadardır fazlasını kaldıramaz.
  • dolaysiz tumlec  (11.01.15 22:03:03) 
kiza uzuldum lan. itin gotune sokup cikarmissin. herkesin dedigi gibi, ne kadar samimi olsa da boyle sakalari birebir haricinde yapmiycaksin, yani yaparsan da 10 dk nedir amk? simdi ozur dilesen de, kari da her turlu eksi hanen bollanmis. ki kizin senden hoslandigi gun gibi ortada. sen bunla sevgili olmak da istemiyosun. biraz kizin egosuna oynaman lazim gibi geldi bana. icinden sana pis kufur etmistir. nasil yaparsin ama bence bi sekilde guzel oldugunu hissettir kiza falan. tavsiyede kotuyumdur. bi' ben, bi' de "sad sax guy" regular showdan.


  • blackjackdavey  (11.01.15 22:03:56) 
ben de kendimi öküz zannederdim. neler neler varmış.


  • antikadimag  (11.01.15 22:05:00) 
öküzsün cidden. bir de kız senden hoşlanıyor


  • kucukarabalikk  (12.01.15 00:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.