[]

şu bisikletle amerika asya turu yapılır mı

6000-8000 km filan gidilir mi katlanır bisikletle? katlanır ama kaliteli bir şey.

www.amazon.com


aklımdaki ilk yol:
www.adventurecycling.org

 
Dayanmasina dayanir da. Daha hafif ve yola uygun bir sey al bence. Eger surekli dag bayir gitmeyeceksen.


  • godless frog  (11.01.15 18:59:43) 
pek geleneksel tur bisikletine benzemiyor. en önemlisi, ortasında bir eklemi var, zorlanacak kısım bu. çanta taşımaya bagajın nerede olacak? bu daha da zorlamasın kadroyu?
ekstradan lastik de alman lazım tabii. bir de sele.

  • namus ninjası  (11.01.15 19:08:23) 
@namus
haklısın elbette ama uçakta filan taşımak için ya da kıta içinde bazı noktaları es geçmek için portatif bir şey arıyorum. uçakta bisiklet taşımak ölüm.

  • from potomac to kuban  (11.01.15 19:10:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.