[]

sozlukteki caylaklarla ilgili

bunu da mi bilmiyorsun beah derseniz duyuruyu hemen silebilirim. vurmayin.

simdi caylaklar bir suredir sinirsiz entry girebiliyorlar ya, onlar degerlendirilirken hangi 10 entry'den sorumlu oluyorlar?

rastgele mi, yoksa ilk 10 entry mi?

 
bence ilk 10 entry


  • masa penisi  (11.01.15 15:31:27) 
Önemli olan ilk 10 entry ama ilk 10 entry formata uysun olsa bile misal diğer entry'lerde "Dedirten" varsa ben onay vermiyorum. O yüzden 10 entry girip klavyeyi sakince yere bırakmak en güzeli. Entry sayısı çoğaldıkça hata sayısı da çoğalıyor, haliyle onay alamıyorsunuz.


  • syd  (11.01.15 15:52:50) 
O kadar sacma ki sozlugun isleyisi. Caylakken dedirtmek yazmak syd konduktore gore yazar olmama sebebi. Ama yazar olduktan sonra istersen her entryn dedirtenli olsun hicbir sey olmuyor. Bi tarafta yanlislik var burada.


  • baldur2  (11.01.15 16:03:09) 
yazar olurken belirlenen kurallara uymak çaylağın sorumluluğunda. bundan sonra da yazar olabilmesi onu kontrol eden kondüktörün onayına bağlı. yazar olduktan sonra kontrol edici bir etken yok artık. o yüzden çaylaklıkla yazarlığı karsılastırmak pek mantıklı değil.


  • ufukcel  (11.01.15 16:13:53) 
ilk on entry demek yanlış olur. tarih sıralamasına göre ilk 10 entry dikkate alınıyor. yani sen ilk girdiğin entry leri onay zamanı yaklaşınca beğenmeyerek pek tabiki silebilirsin, ya da çöp kutusuna taşıyabilirsin. hali hazırda yayında olan entrylerin içerisinde tarihi en eski olan 10 entry dikkate alınıyor.


  • hzben  (11.01.15 16:19:53) 
düz vites kullanmayı öğrenenin otomatik vitesi de kullanabilmesi gibi. yani yazar adayı konsepte uymayı bilsin, daha sonra ne yapacağı kendi bileceği iş gibi bir yaklaşım var bence ve bu da güzel. yani kondüktörlere hak veriyorum.

peki daha hızlanacak mı yazar onayları? ekip genişlese biraz, günde 20 - 30 kişi ancak ilerliyor sıra, 17000 kişi kaç senede biter... :(
  • yazdim  (11.01.15 19:18:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.