Medyada geniş yer alan konu malum. Şerefsizce bir saldırı var ortada. Başımız sağolsun. Can gitti sonuçta; sivilidir, masumudur.. Yalnız kıl olduğum noktalar var duyuristler. http://haberler.com/netanyahu-dan-avrupa-daki-yahudilere-goc-cagrisi-6856448-haberi/Bak burada netanyahu abimiz yapıştırmış a
Medyada geniş yer alan konu malum. Şerefsizce bir saldırı var ortada. Başımız sağolsun. Can gitti sonuçta; sivilidir, masumudur.. Yalnız kıl olduğum noktalar var duyuristler.
haberler.comBak burada netanyahu abimiz yapıştırmış açıklamayı. 3-4 kişinin yaptığı ve bir çok insanın vefat ettiği saldırı, PARIS'te olması sebebiyle müthiş bir haber patlaması yaptı olay. Paris olması büyük etken, islamofobi coştu falan . eeh bu insanlar(netanyahu, israil) silahsız, gariban 1500-2000 sivili havadan öldürmedi mi? Terörün kralını bunlar yapmadı mı? Adamın dedikleri sanki karşıt bir lekeleme çabası. Bende leke var, sen de leken!! gibi.. 4 kişi bir saldırı yapmış bi de adam diyo ki; avrupadaki !bütün yahudiler israile gelsin. Yani "müslümanlar öcü, kaçın".. Öldürülen teröristlerin de tipinde bir müslümanlık yok zaten. Hayır, dinimi de seviyorum.. Kıl oluyorum Böyle şeylere.. Siz ne düşünüyorsunuz?