[]

Charlie Hebdo Olayı

Medyada geniş yer alan konu malum. Şerefsizce bir saldırı var ortada. Başımız sağolsun. Can gitti sonuçta; sivilidir, masumudur.. Yalnız kıl olduğum noktalar var duyuristler.

haberler.com

Bak burada netanyahu abimiz yapıştırmış açıklamayı. 3-4 kişinin yaptığı ve bir çok insanın vefat ettiği saldırı, PARIS'te olması sebebiyle müthiş bir haber patlaması yaptı olay. Paris olması büyük etken, islamofobi coştu falan . eeh bu insanlar(netanyahu, israil) silahsız, gariban 1500-2000 sivili havadan öldürmedi mi? Terörün kralını bunlar yapmadı mı? Adamın dedikleri sanki karşıt bir lekeleme çabası. Bende leke var, sen de leken!! gibi.. 4 kişi bir saldırı yapmış bi de adam diyo ki; avrupadaki !bütün yahudiler israile gelsin. Yani "müslümanlar öcü, kaçın".. Öldürülen teröristlerin de tipinde bir müslümanlık yok zaten. Hayır, dinimi de seviyorum.. Kıl oluyorum Böyle şeylere.. Siz ne düşünüyorsunuz?

 
kardeşim hepsi Amerika'nın oyunu, arkasında kim? İsrail.

kafanı niye yoruyorsun ki?
  • doxanikee  (11.01.15 13:44:53) 
islam gibi musevilik de şiddeti tetikliyor.

yapılabilecek bi şey yok.

netenyahu ya da bilmem kim olayı haksız şekilde körüklüyor diye gerçeklere gözümüzü kapatıp islamı cici göremeyiz. ya da israil olayı kınadı diye israili cici göremeyiz.
  • kosun lan mevzu var  (11.01.15 13:50:41) 
''Öldürülen teröristlerin de tipinde bir müslümanlık yok zaten. ''

bir insanın tipinde müslümanlık nasıl oluyor? böyle deyince, tüm müslümanları bunun gibi mi kodlamamız gerek beynimize
mrconservative.com ?
  • brillant comme une larme  (11.01.15 14:04:13) 
bunlar hep İsrail'in oyunları;
www.loosenessofassociation.com

  • air  (11.01.15 14:13:58) 
ya israil meselesinde israil tarafının motivasyonu veya talepleri çok az yansıyor türk medyasında.

soykırımdan çıkıyorsun, öyle ya da böyle bir devlet kuruyorsun ve hemen ardından gittiğin yerde de saldırılar başlıyor. amerikanın desteği sağolsun püskürtüyorsun hepsini, 2 tane savaş kazanıyorsun. bu savaşları kazananların hepsi soykırım görmüş adamlar. etraftakiler de "bütün yahudileri asacaz, kesecez, ağaçlar benim arkamda yahudi var diye haber vericek" kafasında adamlar. türkiye'de pkk varsa israilde 2 tane var. israil tarafında da radikal anlayışlar da körükleniyor haliyle.

daha sağlıklı düşünebilmek adına bunları bilmekte yarar var. her şeyin arkasında israil var diye kestirip atınca pek bir şey katmıyorsun dünyaya.

ha mesela suriye savaşının arkasında israil mi var? hakaten de var. ösoya, el-nusra'ya silahları verdiler. şimdi ne hizbullah'ın kuzeyden israil'e saldıracak hali var, ne esad'ın golan tepelerini geri isteyecek hali var. israil göbek atıyor şu an.

müslümanların israil'i kabullenmeleri lazım. kazmayacan abicim tünel. kazanamayacağın savaşa girmeyeceksin. adamlarda atom bombası var, sende yok. zaten dünden kaybetmişsin savaşı. sen tünel kazdıkça olan sana oluyor. adamlara vız geliyor. hamas'ın haber portallarını oku mesela. bu gazze saldırıları bittikten sonra "zafer bizim, israil çekilmek zorunda kaldı" gibi haberler yaptılar. resmen mal adamlar. öyle işte.
  • kta  (11.01.15 14:27:09) 
her türlü terör saldırısına karşıyım ancak, yıllardır ortadoğu da çoğu ülkede terör saldırısı oluyor, şimdi ayağa kalkan avrupa bizlere gelince sessiz. onun için yazıklar olsun onlara.


  • defansif orta saha  (11.01.15 16:09:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.