[]

ne hissettiğimi bilmiyorum

bir yıldır bir kız arkadaşım var.
ben genelde depresif bir insanım.
onunla ne zaman yüzyüze görüşsek, nispeten daha mutlu oluyorum. kokusunu içime çekiyorum, yumuşacık yanaklarından öpüyorum. gülüşü çok güzel felan.
ama gelin görün ki, öyle aman aman aşkından ölmüyorum.
hatta itiraf etmesi zor ama "ayrılalım" dese, üzülmem gibime geliyor.
oysa hayatımda başka biri de yok! başka birinin b'si bile yok.
ondan ayrılsam kimse beni onun kadar sevemez bunu biliyorum. pişman da olucam.

ama galiba fiziksel olarak çekici bulmuyorum. yani bir kadınsılığı yok. işvesi cilvesi yok. hareketlerinde bir incelik yok. erkek fatma değil, sadece nötr.
mesela en ufak topuklu ayakkabı giymez, giyse de yürüyemez.

bunlar önemli mi, çok mu sığ düşünüyorum?


ilişkinin başlarında efendi adamken, bana bir özvüven geldi, bu kız benim götümü öyle bir kaldırdı ki, piç erkek oldum, onu üzmeye felan başladım. o da her şeye rağmen beni seviyor. ona o kadar kızıyorum ki götümü kaldırdığı için!
şöyle istiyorum ki burnumu sürtsün, beni perperişan etsin de kendime geleyim ama o da hiç çizgisini bozmuyor. ilişkimizde daha çok seven taraf o.

(bkz: erkeklerin hanımefendi yerine orospu tercihi )


sevgilisini daha çok sevmek için bir formül yok mu dostlar? çok istiyorum oysa ki daha çok sevmeyi!

not: birkaç gün görüşemeyince de böyle kafamda sorular oluşuyor. yanındayken iyiyim bi nebze

 
Yas kac? Bi karakterin otursun once.


  • Solem2  (11.01.15 02:22:05) 
üzülerek soyluyorum 25


  • yarey  (11.01.15 02:23:35) 
Daha ne istedigini bilmiyorsun ve iliskilerdeki kacan kovalanır ın etkisi altındasın. Eminim o kız bi anda seni umursamamaya baslasa tıpış tıpış gidersin peşinden. Her insan bu ikilemleri ve bu rahatlık dönemini yaşar belli bi yaşta. Şunu da unutma, kırılıp bi anda bitirirse geri dönüşü olmaz. Kadınlar öyle yapar çünkü


  • mellifica  (11.01.15 07:05:06) 
Sen önce kendini bil..


  • dokuzonbeş  (11.01.15 08:48:40) 
Sen bu duyuruyu silme gidince it gibi ne bok yiyomusum dersin. kokusunu, gulusunu oyle bi ozlersin ki o kızın sacmalamayi kes topukluymus.


  • bluebey  (11.01.15 09:36:35) 
Huzur batmış karşim.


  • mandalina kokusu  (11.01.15 11:48:42) 
kesinlikle size karşı önyargı içermiyor yazacaklarım. ya da öyle anlaşılmasını istemiyorum. fakat genelde böyle güzel bir ilişkisi, sabırlı sadık sevgililere sahip kimi erkeklerde bu olay var sanırım. sevgili fazla iyi geliyor, hayatını güzelleştiriyor. sonra erkek içten içe huzursuzlanıyor böyle.

yanlış anlamazsanız, sevgilinizin beğenmediğiniz başka fiziksel özellikleri vs var mı? balık etli ya da çok zayıf, çok kısa, çok uzun gibi gibi... bunların da etkisi olabilir mi?
  • belirtmekistedim  (11.01.15 21:27:16) 
fiziksel özellikler, bakım vs araman sorun değil bence normal şeyler, kendini suçlayacak bir durum yok. kadın erkek çoğu kişi sevgilisi/eşi bakımlı olsun ister. bu akılla varılan bir sonuç değil dürtüsel bir olay sonuçta.

bunun dışında kötü davranmanın bir bahanesi yok. ya düzgün davran ya da ayrıl. kızı sevmiyor olabilirsin. bir kadının dokunuşu, varlığı seni rahatlatıyor olabilir ve elinde olanla yetinip kolaya kaçıyor olabilirsin. belki başka birileriyle birlikteliği denemeden bilemeyeceksin bunu ama bu sefer onu da kaybetmen olası.
  • r_u_h  (12.01.15 09:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.