[]

Ankara'da Günlük Kiralık sinema ev?

Ankara'da günlük saatlik kiraya verilen sinema evler vardı. Yani ses sistemi lcd televizyonu olan evler. 2-3 hafta önce bir ilanda görmüştüm bahçelievler'de 6000 film arşivli hatta sıcak soğuk içecekler ücretsiz olan bir ev.Ücreti 65tl tüm gün 130 tl falandı. Lakin ilanı defalarca aramama rağmen bulamadım.
Bildiğiniz önerdiğiniz Ankara'nın herhangi bir yerinde böyle bir ev varmı?
Not: Sinema Cafeler değil.


 
Eğer normal bir günlük ev arıyorsan yardımcı olabilirim ama sinema arşivi falan yok öyle.


  • korsan dilenci  (10.01.15 23:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.