[]

yeni başlayanlar için pilates

kilo vermek ana amacım değil sıkılaşmak özellikle vücuduma esneklik kazandırmak istiyorum.daha önce hiç yapmadım.ebru şallı nın yeni başlayanlar için bir videosu var 55 dakikalık.onla başlasam diyorum ? haftada 3-4 gün yeterli olur mu? ayrıca pilatesle ilgili önerilerinizi de beklerim.




 
p90x i tavsiye ederim. Yoga da var programın içinde ve ciddi sıkılaştırıyor.


  • seindfeld  (10.01.15 21:28:09) 
@seindfeld p90x biraz ağır değil mi ya? cinsiyet:kadın bu arada


  • sinavdan 90 aldigi icin aglayan ogrenci  (10.01.15 21:38:45) 
Sarışın bi ablanın "pilates for dummies" diye bir videosu var, onu tavsiye ederim.

O videosunu bilmiyorum ama ileri seviye videolarını etkili buluyorum Ebru Şallı'nın, ve fakat kendisine katlanamıyorum şahsen.
  • marjory  (10.01.15 21:43:49) 
pilates ile ugrasmis biri olarak baslangic zamanlarimda youtube da ingilizce dilinde hazirlanmis bir cok pilates videosundan yararlandigimi soyleyebilirim. pilates for beginners yaz, tonla video cikiyor. turkiyede ebru salli oncusu olmus ve o da bence fena degil ama kadin itici evet.
once nefesi ogren. bir de ilk zamanlarda video da izlediginin aynisi yapabilmek icin zorlama kendini. ozellikle boynu yukarida tutmak kisminda. nasil daha rahat hissediyorsan o sekilde hareketleri kolaylastir kendince. zamanla daha iyisini yapabileceksin.

ozel ders alabiliyosan ders al tabi, hocayla daha kolay olur
  • amilaz enzimi  (10.01.15 22:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.