[]

Hukukçular acil yardım

benim bir arkadaş twitterdan tanıştığı 3-4 kişi ile radyo yayını yapmış youtybe üzerinden canlı olarak, bu yayında da twitterda biosuna kardeşinin öldüğünü yazan birinin bunu biosuna yazmasının gereksiz olduğunu ve bunun şov olduğunu söylemişler yayında evet aptalca bi hareket yapmış, daha sonra bu yayını dinleyen bazı kişiler ses kaydını alıp bu bahsi geçen kişiye seninle makara yaptılar senin kardeşinle dalga geçtiler falan diye atmış, bununda takipçisi fazla bunu linç etmişler twitterda, yok sen bittin sen bizi tanıyor musun bizim kaç leşimiz var biliyor musun asıcaz kesicez falan, bu bizim arkadaşta "sikimde değil leşleriniz" diye bit tivit atmış ortaya, bu kardeşi ölen de bunu üstüne alınmış ölen kardeşine söylediğini sanıp iyice kişiselleştirmiş olayı ( bunlar uA'nın önemli kişileri ), daha sonra benim arkadaş olay ne hakaret etmesine nede küfür etmesine rağmen bunlara telefon numarasını veriyor arayıp konuşalım gerçekten üzdüysem özür dileyelim anlamında, bunlar telefonda tehdite devam ediyorlar eğer yüzyüze özür dilemezse bunu öldürmekle tehdit ediyorlar , bazı kişiler bunu öldürcek bu mani oluyormuş falan filan, bu yayındaki 3 kişi sanırım bu adamla buluşuyor ve adam şeker gibi sende git yüzyüze konuş konu kapansın diyorlar , bizim arkadaşı ikna ediyorlar bizim eleman bununla yoğurtçu parkında teke tek yüz yüze tamamen samimi bir özür dilemek için buluşuyor, bunu parkın ücra bir yerinde gel oturalım diyor daha sonra 15 kişi oluyorlar birden, bizim arkadaşa her türlü hakaret rencide 3-4 gün uyuyamayacak duruma geliyor, ileri dereecde darp yok ama hırpalamışlar baya yumruk yemiş , üstüne ses kaydı alıp twtterda yaymışlar falan , bundan zorla 2-3 kişinin daha adresini istemişler twitter hesabını bir daha açmayacaksın falan diye tehdit etmişler, neyse aradan 1 ay geçti bizim arkadaş twitter hesabını açmış ama kullanmıyor sadece hesap kapanmasın diye açmış, arkadaşın evini bile arıyorlar cebini sürekli arıyorlar , 1 aydır ses soluk yoktu yine telefonla taciz etmeye başlamışlar, neymiş manevi tazminat açarmış twitterını kapamazsa, ben bu olayı her şeyiyle anlattım, bu şehir magandası hukukta aradığını bulabilir mi ?

not: bu adam yayını arkadaşımla beraber yapan 3 kişiyide ayarlayıp eğer arkadaşınız benimle buluşmazsa sizi dava ederim diye tehdit ettiğini düşünüyordu , bu zaten "leş" kelimesine takılmış buna alınmış ondan yayında diğer kişiler değil benim arka takmış durumdaydı, şimdide muhtemelen bu yayındaki diğer çocuklara yoğun baskı yapıp benim arkadaşın ev telefonunu buldu, çünkü evden arıyormuş artık.


 
savcılığa gidip şikayet etisn, bu anlattığınız durumda meramını gayet anlatıp ispat edebilir. alttan aldıkça üstüne gelirler, hiç uğraşmasın boş yere.


  • isyan devrim beşiktaş  (10.01.15 20:13:49) 
bu adam savcılığı vermekte kararlı ama, kendisi kesin kazanacağını düşünüyor, olay bu , kazanma ihtimali var mı , tehdit edeni diyorum


  • docrivers  (10.01.15 20:18:56) 
diğer adamların tweetleri duruyorsa, arkadaşınız neye istinaden o tweeti attığını ispatlayabilir. silmişlerse o tweetleri gören şahitler varsa onları kullanabilir.

yani o tweetler üzerine kendisinin yazdığını ispat ederse bir sorun çıkmayacaktır.
  • isyan devrim beşiktaş  (10.01.15 20:21:21 ~ 20:21:45) 
Hiç dert etmesine gerek yok karşı tazminat talebi kesinlikle kabul edilmeyecektir karşı tarafın.Olay anından sonra keşke bir darp raporu felan alsaydı en azından ispatı kolay olurdu fakat olaydan sonra olay yüzünden maddi bir kayba uğradıysa maddi tazminat ve uğradığı acı ve keder için de manevi tazminat talep edebilir fakat dediğim gibi bu durumda ispatı biraz zor gibi görünüyor.Ayrıca mahkemeden karşı tarafın kendisine olan tehditi veya saldırıların devam ettiğini öne sürerek korunma talep edebilir(bir daha aramasını engellemek ya da belli bir metre yakınına yaklaşmasını önlemek için)


  • bahcemaruf  (10.01.15 20:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.