[]

Türkiye'de, yaşayan en iyi aktör/aktris sizce kim?

Çetin Tekindor diye düşünüyorum. Böyle izlerken büyülendiğiniz aktör/aktris var mı başka?




 
haluk bilginer ve engin günaydın


  • lesmiserables  (10.01.15 19:14:39) 
Türkiye'de yoğunlaştığı bir rolün Hakk'ını veren iyi denebilecek oyuncu sayısı fazla ancak her rolün hakkını verebilecek oyuncu sayısı az. Ilk saydığım grupta olan oyuncular ne yaparlarsa yapsınlar tutan ve kendileriyle özdeşleşen o rolden çıkamıyorlar. Barış Falay, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Yiğit Özşener bu grup içinde sayılabilir. iyi oyuncular ancak üzerlerine yapışan rolden çıkamıyorlar. İmirzalıoğlu ne yaparsa yapsın hep deliyürek, Engin günaydın ne yaparsa yapsın hep Burhan.

Şu anda ikinci grup için aklıma Haluk Bilginer, Şener Şen geliyor. Bak mesela Nejat İşlerde bu gruba girebilir yakında ama zaman gösterecek. Adam romantiği oynadığında en baba romantik, psikopatı oynadı mı romantiklikten eser kalmıyor, en baba psikopat oluyor. (örn.Ercüment Çözer ya da barda filminde ki rolü)
  • air  (10.01.15 19:27:49) 
ali uyandıran
türkiye'de kapasitesi yeterince değerlendirilememiştir maalesef.

  • sibertenik  (10.01.15 19:30:11) 
Ben yenilerden Nadir Sarıbacak'ı beğeniyorum.

Şener Şen, Nejat İşler, Zeki Demirkubuz Yazgı'da oynayan donuk adam vs vs.
  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (10.01.15 19:36:24) 
ben de haluk bilginer diyorum. rasim öztekin'de var ama o 2. sırada.


  • kakao  (10.01.15 19:37:51) 
Erkan Can, Ahmet Uğurlu

Türkiye'de yaşayan kadın oyunculardan büyülendiğim bir oyuncu ne yazık ki yok. Bir tek Ayşen Aydemir büyülemişti beni, o da genç yaşında göçtü gitti.
  • old possum  (10.01.15 19:39:26) 
cuneyt arkin ciddiyim


  • oharro  (10.01.15 19:54:31) 
genco erkal, nevra serezli.


  • nathanieltroy  (10.01.15 20:02:26) 
erkek senenr sen
kadin ?

  • exlibris  (10.01.15 20:24:20) 
ilk aklıma gelenler
Aktör: Şener Şen, Erkan Can, Kadir İnanır
Aktris: Fatma Girik
  • candanag  (10.01.15 20:31:33) 
Cetin tekindor kesinlikle. Ses tonu mimikleri icime dokunuyor, o nasil bi oyunculuk. Haluk bilginer de cok iyi ama cetin tekindoru tek gecerim.


  • saçdemeti  (10.01.15 22:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.