[]

bi köpek onerin bana

Tek ve en önemli kriterim tuysüz veya tüy dokmeyecek bir hayvan olması.
Sonrasında apartman dairesine uygun sessiz uysal bisey olsa iyi olur.
Yarin belediyenin barinagina da gidecem. Soguk havada birini sevindirsem yeter bana. Bu arada dukkanda besliyorum zaten ama serefsizin tuyleri illallah ettirdi beni.


 
Kılsız demesen gözüm kapalı Labrador derdim ama madem kılsız istiyorsun Beagle al.


  • jesusiscryin  (10.01.15 16:49:58) 
barınaktakilere söyle sana uygun sakin yapılı bir köpek varsa önerirler zaten. yine de eğitim şart.


  • Solem2  (10.01.15 16:57:17) 
trumanshow+1
Kusura kalma. Tüyü olan her şey tüy döker. Bu kadar basit.

Hem bu kadar kriter koyup hem de bir hayvana iyilik yapıyormuş gibi göstermeyin, biz yemiyoruz onları.
  • buff  (10.01.15 17:27:25 ~ 17:27:57) 
Tüysüz, tüy dökmeyecek bir köpek yok efendim. Köpeği alıyorsanız sizin saçlarınızın dökülmesi gibi onun tüylerinin de az veya çok miktarda döküleceğini bilmeniz lazım.

Ama bence de almayın. Barınaktakileri besleyin sevindirin vs ama yazdığınız kriterler evde bakılması kolay olmayan bir hayvan olan köpeğe iyi bakabileceğiniz izlenimi uyandırmadı bende.
  • mutlusismankedi2015  (10.01.15 17:30:31) 
ben çok sert bir tavsiyede bulunmayacağım ama dükkanda besliyor olmanız köpekleri süs olsun diye alıp sonra bırakacak biri olmadığınız umudunu veriyor. yine de evde bakmakla apartmanda bakmak arasında fark olabilir.

kırma ya da cins köpekler tüy döker ama çok fazla olmayanları illallah dedirtmez. bu konuda barınaktan yardım alabilirsiniz. yalnız barınakta kalan köpekler sadece stresten bile daha fazla tüy dökebilir, davranışlarını adapte etmeleri daha uzun sürebilir.
  • caylaktozu  (10.01.15 17:52:24) 
english bulldog


  • kalpsiz mikrop  (10.01.15 18:29:08) 
Kısa tüylü bir cins seçerseniz tüyleri dökülse de çok rahatsız etmez

"siz hayvan beslemeyin bence" diyenleri de anlamıyorum, bu hayvan sevgisini tekelleştirme olayı da yeni başladı. Adam barınaktan köpek kurtarıcam diyo, elbette bilinçli bi şekilde kendi kriterlerine uygun bir hayvan arayacak. İnsanlar bilinçsizliklerinden sahiplendikleri köpeği geri veriyolar. Fiziksel ve ruhsal özellikleri size.uymayan br canlıyı sırf almak için alırsanız tabi zoru görünce geri verirsiniz. siz hala sz köpek bkmayın bnceeeeeee diye faşizan triplerdesiniz. He bi hayvan sever sensin kardeş he.
  • littlejack  (10.01.15 19:58:49) 
@trumanshow
bi ustteki arkadaşın dediği gibi hayvanları seven sadece sen varmışsın da diğer herkes hic bisey beceremezmis gibi konusmussun. Sukunetini koruyamayacagin nedenleri çok merak ettim.

@buff
Sen daha soruyu okumaktan acizsin. Bir tane (rakamla 1) kriter koymusum bilgi sahibi olmak için. "bu kadar kriter koyuyosun" derken ne demek istedin sende onu açıkla bari.

@mutlusismankedi
yaşin kaç bilmiyorum ama dukkaninda 1 köpek, 1 sokak kedisi, bahçesinde ise 3 köpek, 1 kedi, 2 tavuk besleyen birinden "hayvanlara iyi bakamazsiniz" izleniminin uyanmasi için daha liseli bir ergen olmaniz lazım, kemale ermis olsanız tanimadiginiz biri hakkında yorum yapmazsınız çünkü.
  • etna  (10.01.15 21:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.