[]

yine bir iki yüzlülük sorusu ile aranızdayım

bugünkü mevzumuz kar.

"sizin eğlenceniz, başkalarının çilesi olabilir"
gülen eğlenilen bir fotograf, sonrasında hepimizin kalbini kanırtan o terlikle karda okula gitmeye çalışan çocukların fotografı.

tabi ben bunu görünce yine dellendim. ulan sanki eğlenen kişiler karı yağdırıyor. yada onlar eğlenmese karda birden havalar ısınacak her şey güllük gülistanlık olacak.

lan pzvnk bunu paylaşıyorsun da peki o insanlar için ne yapıyorsun? fotografı görüyorsun, acıyorsun(üzülmüyor da acıyor egoya bak) sonra geçip başka şeylerle eğleniyorsun. tam bir belli kesimi kapsayan türk ikiyüzlülüğü.

ha ben çıkıp karda oynuyor diye mi yazıyorum. hayır şu anda bulunduğum şehirde yollar dahil 20 cm.den fazla kar var balkona bile çıkmadım.

nefret ediyorum abi böyle tiplerden. ha gerçi bu onların da sorunu değil aslında. sosyal devletin(!) çözmesi gereken bir şey onu da biliyorum da bu iki yüzlü arkadaşların karda eğlenenlere değil de devlete isyan etmeleri gerekmez mi?

düşün çıkmışsın oynamışsın 30 yaşında insansın, iş hayatı tepene basıyor zaten. çocuk gibi eğlenmiş eve gelmişsin. sonra bunu görüyorsun. eğer duygusal da biriysen al o oyun sana zehir oldu işte.

kusurabakmayın sözlüğe yazmıyorum diye artık içimde kaldı ben de buraya patladım biraz.

siz ne düşünüyorsunuz peki? ben mi hatalıyım acaba?

 
"Yarası olan gocunur", bu sözü bir de şu kaldığınız durum üzerine düşünün. Bunu görüp de kendi yaptıklarının ne kadar eksik kaldığını, her yere elinin ulaşamayacağını görerek burulmak farklı. Ulan bir şey yapamıyoruz bu konu hakkında hem ona hem bu insanlara üzüldüm şimdi ama üzülmekten başka bir şey de gelmiyor elimden demek farklı.

Bunu görmenize aracılık etmiş kim olursa olsun, hissettiklerinizin üzerine hiçbir etkisi yok maalesef. Zaten hali hazır var olan şeyler gözümüze ne şekilde sokuluyorsa sokulsun bundan üzüntü duyuyorsak, keyfimizi kaçırıyorsa bu olanların varlığının o anda yeniden farkına varmak, bundan kaçmak ya da bunu gözünüze sokanı suçlamak veyahut bir şeylerle itham etmek yerine, bence düşünmeliyiz, daha çok düşünmeliyiz, sonra eyleme geçmeliyiz daha çok eyleme.
  • solfej  (10.01.15 16:26:21 ~ 16:36:54) 
o zaman hiçbir şey yemeyelim, afrikadaki insanları düşünüp..

bence karın keyfini çıkarın işte. milleti dert etmeyin.

imkanları olanlar da yaz kış ayırmadan ihtiyaç sahiplerine yardım etmeli.
  • sen olmayan cocuk benim  (10.01.15 16:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.